Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Velká cena Kolokrámu / přípravy zpětně

Vytvořeno03.09.2018
V prostorách kina se už vše chystá na připravovanou akci – vzpomínkovou besedu s legendami naší cyklistiky a samozřejmě BOHEMIE. V prostorách kina se už vše chystá na připravovanou akci – vzpomínkovou besedu s legendami naší cyklistiky a samozřejmě BOHEMIE. V prostorách kina se už vše chystá na připravovanou akci – vzpomínkovou besedu s legendami naší cyklistiky a samozřejmě BOHEMIE. Proč tedy účastníkům nenabídnout malé seznámení se současnou technikou – dnešní téma je jasné – cyklistika! Proč tedy účastníkům nenabídnout malé seznámení se současnou technikou – dnešní téma je jasné – cyklistika! … zvlášť když rámové trubky vystavených strojů zdobí také jedno legendární jméno … … zvlášť když rámové trubky vystavených strojů zdobí také jedno legendární jméno … Full servis – oblékneme vás, obujeme, kolo postavíme, … kde? V KOLOKRÁMu! Full servis – oblékneme vás, obujeme, kolo postavíme, … kde? V KOLOKRÁMu! … v těch můžete i na společenskou akci – když si je řádně vyčistíte :). … v těch můžete i na společenskou akci – když si je řádně vyčistíte :). … a jako módní, vkusný doplněk třeba tenhle bicykl? To by nebyla špatná volba! :) … a jako módní, vkusný doplněk třeba tenhle bicykl? To by nebyla špatná volba! :) … myslíme i na ty, kteří před usedlejšími dávají přednost jásavějším barvám … … myslíme i na ty, kteří před usedlejšími dávají přednost jásavějším barvám … Takové “osvětové“ akce jsou třeba – spousta návštěvníků vůbec netušila, že něco takového existuje. Takové “osvětové“ akce jsou třeba – spousta návštěvníků vůbec netušila, že něco takového existuje. Speciální, aktuální model pro právě proběhnuvší wet race J. Speciální, aktuální model pro právě proběhnuvší wet race J. Někteří si možná i vybrali nebo o tom alespoň začali přemýšlet … Někteří si možná i vybrali nebo o tom alespoň začali přemýšlet … … tyhle? … tyhle? O významu kvalitní cyklistické obuvi by vám všichni tihle pánové mohli vyprávět celé hodiny – a hlavně – kdyby to tak bývalo za jejich časů! :) O významu kvalitní cyklistické obuvi by vám všichni tihle pánové mohli vyprávět celé hodiny – a hlavně – kdyby to tak bývalo za jejich časů! :) … takový výběr! O tom se nám ani nezdálo! … takový výběr! O tom se nám ani nezdálo! Někteří by určitě kromě těch koláčů nepohrdli i některým z vystavených párů … Někteří by určitě kromě těch koláčů nepohrdli i některým z vystavených párů … … třeba tady ten – p.Burda – ten vypadal, že je ještě velice aktivní, co se kola týká … … třeba tady ten – p.Burda – ten vypadal, že je ještě velice aktivní, co se kola týká … Jo, to je vyzkoušený – pivo se ke sladkýmu náramně hodí! :) Jo, to je vyzkoušený – pivo se ke sladkýmu náramně hodí! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies