Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Vidíte ten dres?

Vytvořeno24.08.2018
Nenechte se zmást tím nápisem Circus - cirkus nepřijede :-D! Je to dres mistra v pravém slova smyslu, nejedná se totiž o nikoho jiného, než o Mathieu van der Poela!!! Tak ten může být váš! Získáte ho jednoduše - stačí zúčastnit se hned po dojezdu závodu v prostoru cíle aukce. A nebojte, nebude to jediný kousek pro který se vyplatí "přihazovat" ;-). Můžete se stát majitelem podepsaných dresů takových borců, jako například: P. Sagana(dres slovenského nároďáku), nebo našeho nároďáckého dresu s podpisy R. Kreuzigera, Z. Štybara nebo P. Vakoče! Tak co, nestojí to za to?:-D Výtěžek "aukce" bude věnován na podporu nízkoprahového zařízení pro děti a mládež, které v Novém Boru provozuje nestátní nezisková organizace Rodina v centru. www.rodinavcentru.cz/pomahame/co-je-nzdm Děkujeme tímto i za podporu a věnované ceny firmě Kalas, potažmo jejímu zástupci Františku Raboňovi :)!  Je to dres mistra v pravém slova smyslu, nejedná se totiž o nikoho jiného, než o Mathieu van der Poela!!! Je to dres mistra v pravém slova smyslu, nejedná se totiž o nikoho jiného, než o Mathieu van der Poela!!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies