Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

ELTECH CZ

Vytvořeno20.08.2018
Je čas vám před blížícím se kriťasem představit i naše sponzory, bez kterých bychom se jen těžko obešli a celou akci k vaší spokojenosti doladili :). První na holení jde tak firma Eltech CZ. Společnost ELTECH CZ, s.r.o. dodává do energetických sítí v České republice a na Slovensku kabelové soubory firmy CELLPACK a speciální nářadí pro práci pod napětím značky INTERCABLE. Dále ELTECH CZ zajišťuje odborná školení pro pracovníky montážních firem a energetických společností www.eltechcz.eu Jedná se o rodinnou firmu manželů Lieblových z děčínska, kteří jsou sami sportovně založení a mimo cyklistiky vždy podporovali a podporují i další sportovní akce v našem regionu a také pořádají svůj vlastní běžecký závod v nedaleké obci Růžová. Děkujeme jim tak za důvěru v nás vloženou :)! Společnost ELTECH CZ, s.r.o. dodává do energetických sítí v České republice a na Slovensku kabelové soubory firmy CELLPACK a speciální nářadí pro práci pod napětím značky INTERCABLE.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies