Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Plamínek opět zasahuje :)

Vytvořeno16.08.2018
Tak po menší pauze jsem tu zase s dalším reportem! 12.srpna se jel Svojkovský Pohár a jelikož to mám hned za barákem, tak by byla asi blbost nejet si zazávodit, že? Takže jsem ráno vstal a dojeli jsme si s kamarádem na kolech na Svojkov. Vypadalo to, že je všechno v pohodě... Fakt? Ne až tak úplně, byl jsem totiž na dovolené, no a co to přineslo? Trénink nic moc, po návratu domů jsem hned nastydl a doprovázely to i teploty... Nepočítal jsem tedy s tím, že bych dojel nějak dobře. Rovnou k samotnému startu: odpálil jsem to hned na první pozici. Celý závod jsem se střídal a přetahoval se o první flek s Pavlem Šorfem. Nejelo se mi uplně nejlépe, špatně se mi dýchalo a byl jsem zahleněnej. Nebylo vůbec lehké si naplánovat, jak bych mohl vyhrát. Zkoušeli jsme to oba, nástup za nástupem, bylo to opravdu vražedné tempo. Takhle jsme spolu obkroužili všech pět okruhů. Jelo se poslední kolo a blížili jsme se k cíli, kde byla zatáčka a následně dlouhá rovinka. Z té zatáčky jsem vyjel první, vzal jsem za to a dojel jsem si pro první místo ceklově i v kategorii. Jsem tedy nakonec spokojený s formou. Na to, že jsem měl pauzu od kola a pak následně ještě ta nemoc... Neměl jsem ale žádná velká očekávání, takže žádný stres. Což je asi dobře. Byl jsem úplně v klidu, tak paráda! Moje raketa S-Works Epic letěla krásně! Snad víc k tomuto závodu psát ani nejde, užil jsem si to! Děkuji za podporu rodině a všem ostatním, také mé přítelkyni, která si kvůli mě koupila foťák, aby byly fotky kvalitnější! Děkuju za podporu KOLOKRÁMU! Plamínek Zamyšlenej před závodem. Zamyšlenej před závodem. Po startu na čelo a držet to! Po startu na čelo a držet to! Jo, jo takhle se to jezdí :). Jo, jo takhle se to jezdí :). Camouflage, hlavně nenápadně :) ... Camouflage, hlavně nenápadně :) ... Koukat soupeři furt na záda to mě nebaví :)... Koukat soupeři furt na záda to mě nebaví :)... Fotka z Bedny nesmí chybět :). Fotka z Bedny nesmí chybět :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies