Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago C-RS

Vytvořeno14.08.2018
Čekárna z vlnitýho plechu a u ní postává a vyhlíží nového pána/zákazníka COLNAGO C-RS. Mohlo by být, ale tenhle už svého pána má :-). Čekárna z vlnitýho plechu a u ní postává a vyhlíží nového pána/zákazníka COLNAGO C-RS. Mohlo by být, ale tenhle už svého pána má :-). Čekárna z vlnitýho plechu a u ní postává a vyhlíží nového pána/zákazníka COLNAGO C-RS. Mohlo by být, ale tenhle už svého pána má :-). ... vidíte? Nestojí tady dlouho - ještě nevystál důlek. ... vidíte? Nestojí tady dlouho - ještě nevystál důlek. Tak si ho pojďme prohlédnout - odpředu dozadu, odspoda nahoru. Tak si ho pojďme prohlédnout - odpředu dozadu, odspoda nahoru. Tenhle kousek je z kategorie těch, na které se při rozumném hospodaření dá snadno našetřit. Tenhle kousek je z kategorie těch, na které se při rozumném hospodaření dá snadno našetřit. A to při okoukávání zjistíte, že jsou tady komponenty "z dobrých rodin" ;-). A to při okoukávání zjistíte, že jsou tady komponenty "z dobrých rodin" ;-). ... nebo snad máte něco proti "stopětce"? V zajímavé cenové hladině - a nabízí komfort a funkčnost, které byste před pár lety našli jen u vrcholových sad. ... nebo snad máte něco proti "stopětce"? V zajímavé cenové hladině - a nabízí komfort a funkčnost, které byste před pár lety našli jen u vrcholových sad. Zapamatujte si: C - RS ! Ať to nespletete, až budete objednávat. Zapamatujte si: C - RS ! Ať to nespletete, až budete objednávat. U téhle kategorie bicyklů je hezké, jak vyvažují to, že nejsou z těch nejvyšších vrstev, celkovým svěžím dojmem a lehkostí na první pohled. U téhle kategorie bicyklů je hezké, jak vyvažují to, že nejsou z těch nejvyšších vrstev, celkovým svěžím dojmem a lehkostí na první pohled. ... placka pro "lehkonohé" šlapání - a nebojte, taky to umí setsakramensky ztěžknout ;-). ... placka pro "lehkonohé" šlapání - a nebojte, taky to umí setsakramensky ztěžknout ;-). Jak jsme uvedli - kdyby na tomhle šaltru bylo před lety napsáno jméno z vyšší řady ... Jak jsme uvedli - kdyby na tomhle šaltru bylo před lety napsáno jméno z vyšší řady ... COLNAGO - P R O L O G O - jak se nám to pěkně rýmuje! :) COLNAGO - P R O L O G O - jak se nám to pěkně rýmuje! :) Když se hezky a vkusně doladí použité komponenty, je to radost pohledět. Když se hezky a vkusně doladí použité komponenty, je to radost pohledět. ... že se na to i ta KOLOKRÁMská lebka směje. ... že se na to i ta KOLOKRÁMská lebka směje. A co tenhle detail - určitě nevypadá nijak tuctově a podtrhává ten základní dojem, který má každý pravověrný cyklista z COLNAGA. A co tenhle detail - určitě nevypadá nijak tuctově a podtrhává ten základní dojem, který má každý pravověrný cyklista z COLNAGA. ... však se pod něj Ernesto s klidem podepsal! ;-) ... však se pod něj Ernesto s klidem podepsal! ;-)
Rám "RS", sedlo "RS"... Rám "RS", sedlo "RS"...
... uhlazené tvary rámu, uhlazené tvarování sedla, ... ... uhlazené tvary rámu, uhlazené tvarování sedla, ...
... a od pohledu lehoučká, vzdušná stavba. ... a od pohledu lehoučká, vzdušná stavba.
Posed budeme teprve nastavovat ... Posed budeme teprve nastavovat ...
... potom už k němu jenom přijdete ... ... potom už k němu jenom přijdete ...
... chňapnete oblouky do teplejch a tradá! B-) ... chňapnete oblouky do teplejch a tradá! B-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies