Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike - pel mel Itálie

Vytvořeno07.08.2018
Eurobike je již nějaký ten týden za námi :) ... nicméně zde, opravdu jen krátký pel mel toho co nás zaujalo ...Colnago a Basso třeba ještě doplníme v samostatném reportu :). Zíráš, co? Tak si přečti, co je tam napsaný - zero - to je nula nebo taky nic! Tak se nediv, že je krabice prázdná! :-D No nic, to jsme vás, kluci, jenom chtěli trochu pobavit ;-). Jinak je všechno O.K. Zíráš, co? Tak si přečti, co je tam napsaný - zero - to je nula nebo taky nic! Tak se nediv, že je krabice prázdná! :-D No nic, to jsme vás, kluci, jenom chtěli trochu pobavit ;-). Jinak je všechno O.K. ... naše gumy jedou. ... naše gumy jedou. ... a jedou na nich i známí borci ... ... a jedou na nich i známí borci ... Asi nekecaj. Budeme jim věřit. Asi nekecaj. Budeme jim věřit. Hele, ale ty krabičky s "nulovým obsahem" nám do zásilek nemíchejte, jo? :-) Hele, ale ty krabičky s "nulovým obsahem" nám do zásilek nemíchejte, jo? :-) Není rosa jako Rosa - tady to je dokonce De Rosa - to srdíčko tam určitě patří! Není rosa jako Rosa - tady to je dokonce De Rosa - to srdíčko tam určitě patří!
Leckomu ze znalců se na stánku orosilo čelo ... Leckomu ze znalců se na stánku orosilo čelo ...
... ono už jenom to jméno u mnohých stále probouzí vášně ... ... ono už jenom to jméno u mnohých stále probouzí vášně ...
Ty vášně zkrátka k Italům vždycky patřily. Takže co takhle třeba "poctivý" ocelový Tommasini???;-) Ty vášně zkrátka k Italům vždycky patřily. Takže co takhle třeba "poctivý" ocelový Tommasini???;-)
Takhle třeba vymodelovali aktuální Campu Super Reord. Takhle třeba vymodelovali aktuální Campu Super Reord.
... líbí? ... líbí?
Klasická rámařina má stále svoje kouzlo a vydrží určitě ještě dlouho - a je to tak dobře. Klasická rámařina má stále svoje kouzlo a vydrží určitě ještě dlouho - a je to tak dobře.
Kdo by nechtěl třeba takový kousek jako doplňkovou pohodovku pro vyjížďky na kávu? Zlobili byste se, kdyby vám ho partnerka pořídila pod stromeček? Kdo by nechtěl třeba takový kousek jako doplňkovou pohodovku pro vyjížďky na kávu? Zlobili byste se, kdyby vám ho partnerka pořídila pod stromeček?
... už už, jenom se chytit za oblouky a ... jasně, většina se zatím jenom chytá za hlavu a přemýšlí, kde ušetřit ... ... už už, jenom se chytit za oblouky a ... jasně, většina se zatím jenom chytá za hlavu a přemýšlí, kde ušetřit ...
Nechte se třeba inspirovat logem a zkuste si půjčit od dědy :-D! Nechte se třeba inspirovat logem a zkuste si půjčit od dědy :-D!
... vidíte? Nemusíte to brát celý, jak to tady stojí - můžete jenom ty trubky! ;-) ... vidíte? Nemusíte to brát celý, jak to tady stojí - můžete jenom ty trubky! ;-)
Nebo se raději ještě vrátíte k "orosenému" stánku? Nebo se raději ještě vrátíte k "orosenému" stánku?
... taky dobrá volba. Určitě by bylo z čeho vybírat. ... taky dobrá volba. Určitě by bylo z čeho vybírat.
Od klasických až po současné módní tvary - jen se v klidu dívejte Od klasických až po současné módní tvary - jen se v klidu dívejte
Nebo už je hotovo, rozhodnuto? Mat? Proč ne, tohle matové lakování sluší ... a svádí zájemce ... Nebo už je hotovo, rozhodnuto? Mat? Proč ne, tohle matové lakování sluší ... a svádí zájemce ...
... takže zabalíme? Tu el. Duru můžeme nechat? :-) ... takže zabalíme? Tu el. Duru můžeme nechat? :-)
Nebojte, sada je kompletní! Nebojte, sada je kompletní!
Dokonce i stejnojmenná kola ... Dokonce i stejnojmenná kola ...
A co vaše srdíčko, tepe, tepe? B-) A co vaše srdíčko, tepe, tepe? B-)
Je to King! "Srdcovej král"! Je to King! "Srdcovej král"!
Všude krásné, jednoduché tvarování - působivé! Všude krásné, jednoduché tvarování - působivé!
Nám se líbí! Nám se líbí!
... asi nebudem sami ... ;-). ... asi nebudem sami ... ;-).
Nedá se nic dělat, musíme popojít zase dál ... neradi. Nedá se nic dělat, musíme popojít zase dál ... neradi.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies