Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Velká cena Kolokrámu

Vytvořeno31.07.2018
Update 6.8.2018 Levá, levá, pravá, levá, levá do cíle a zase levá, levá :O ..... I když je vedro na padnutí, tak nám ještě definitivně nehráblo! Představujeme Vám mapu okruhu, který Vás bude již za necelé 3 týdny čekat. A kdo si stále není jistý, kterou ruku má pravou a kterou levou (občas se najdou i jedinci, kteří mají levé ruce obě :)) , tak máte ještě nějaký čas na důsledný trénink! A ten, kdo nebude vědět ani tak, tak se držte davu a pokud možno na silnici :) Pro ajťáky tu máme i interaktivní mapku, kde si můžete prohlídnout terén do detailu a sepisovat itenerář... mapy.cz Trasa cyklistického okruhu kritéria Trasa cyklistického okruhu kritéria 31.7.2018 Už to visí! A nejen v KO-LO-KRÁ-MU Velká cena čeho?...  Číst Vás snad učit nemusíme ne?! Velká cena čeho?... Číst Vás snad učit nemusíme ne?! A kdyby to někdo náhodou jednou přehlédl, pro jistotu děláme vše na 200 % A kdyby to někdo náhodou jednou přehlédl, pro jistotu děláme vše na 200 % Plakát ke stažení

Více informací na www.tourdebohemia.cz nebo na Facebooku

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies