Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Prologo ... nabídka pro vaše zadnice :)

Vytvořeno24.07.2018
Cari amici! Ecco la nostra offerta speciale per i glutei - PROLOGO ! Benvenuto al nostro stand! ( ... speciální nabídka pro vaše zadnice na stánku Prologa ... B-) ) ... tak vás tedy vítáme, ... už v tom zase lítáme ... spíš - už na tom sedíme! :-) Vítejte tedy na expozici PROLOGA! ... tak vás tedy vítáme, ... už v tom zase lítáme ... spíš - už na tom sedíme! :-) Vítejte tedy na expozici PROLOGA! Ono se to tak často nezmiňuje, ale ta zadnice je vedle nohou, hlavy, srdce, a plic neméně důležitá součást těla správného cyklisty. Jakmile se tam vyskytne nějaký problém ... je to v ... ano, přesně tam! ;-) Ono se to tak často nezmiňuje, ale ta zadnice je vedle nohou, hlavy, srdce, a plic neméně důležitá součást těla správného cyklisty. Jakmile se tam vyskytne nějaký problém ... je to v ... ano, přesně tam! ;-) ... takže se nedivte, že nabídky jednotlivých výrobců jsou rozzsáhlejší a větší a větší. U Prologa je tomu zrovna tak. ... takže se nedivte, že nabídky jednotlivých výrobců jsou rozzsáhlejší a větší a větší. U Prologa je tomu zrovna tak. Důkazem toho byl jejich stánek, kde na všech možných místech všude byla sedla, sedla, sedla a sedla. Důkazem toho byl jejich stánek, kde na všech možných místech všude byla sedla, sedla, sedla a sedla. ... sedla různých tvarů, rozměrů, s rozličnými designovými variacemi, ... ... sedla různých tvarů, rozměrů, s rozličnými designovými variacemi, ...
Ten, komu se z toho na první pohled zamotala šiška, ten mohl využít speciální "záchranný systém" a mohl se přidržet. Samozřejmě se myslelo především na nás, na cyklisty - takže čeho jiného se chytit? :-) Ten, komu se z toho na první pohled zamotala šiška, ten mohl využít speciální "záchranný systém" a mohl se přidržet. Samozřejmě se myslelo především na nás, na cyklisty - takže čeho jiného se chytit? :-)
Jelikož jsme (KOLOKRÁM) stálým odběratelem jejich produktů, přišlo taky na vyjednávání - chtělo by se říct "u kulatého stolu". No, sedělo se jen u klasického, ale ta nekonečná licitace, snaha udržet co nejdéle pokerface a tvrdě vyjednávat, ... to je makačka! Ale my ze severu jsme známí bojovníci a nezmaři, takže Salvatore odpadl jako první. Aby to nějak uhrál: " ... hele, máš pěkný triko, dej ho do hry!" Já proti němu sázím balík našich firemních! Ale chci přímo to, co máš na sobě, to "vítězný" B-)!" Co s tím? Jsme pro fair play a stačí nám to, co už jsme získali. "O.K., je tvoje, ale výměnou svlíkni ty to svoje a jsme vyrovnaný!" (Ještě že neví, na čem všem ty naše lebky máme :-D!!!) Jelikož jsme (KOLOKRÁM) stálým odběratelem jejich produktů, přišlo taky na vyjednávání - chtělo by se říct "u kulatého stolu". No, sedělo se jen u klasického, ale ta nekonečná licitace, snaha udržet co nejdéle pokerface a tvrdě vyjednávat, ... to je makačka! Ale my ze severu jsme známí bojovníci a nezmaři, takže Salvatore odpadl jako první. Aby to nějak uhrál: " ... hele, máš pěkný triko, dej ho do hry!" Já proti němu sázím balík našich firemních! Ale chci přímo to, co máš na sobě, to "vítězný" B-)!" Co s tím? Jsme pro fair play a stačí nám to, co už jsme získali. "O.K., je tvoje, ale výměnou svlíkni ty to svoje a jsme vyrovnaný!" (Ještě že neví, na čem všem ty naše lebky máme :-D!!!)
Tak jak, soupeři? Nee, partneři! Tak to má být! Tak jak, soupeři? Nee, partneři! Tak to má být!
Jo, a ten kulatej stůl tam nakonec měli. Jenže co na něm bylo? Sedla! Jo, a ten kulatej stůl tam nakonec měli. Jenže co na něm bylo? Sedla!
A co novinky? Byly? Byly. Tak třeba musíme pochválit, že si konečně uvědomili, že je potřeba taky něco pro borce s širší pánví a třeba už s nějakým tím problémem ... A co novinky? Byly? Byly. Tak třeba musíme pochválit, že si konečně uvědomili, že je potřeba taky něco pro borce s širší pánví a třeba už s nějakým tím problémem ...
Takže DIMENSION pro "širokoprdelníky" (v rozměru přes 150mm). Takže DIMENSION pro "širokoprdelníky" (v rozměru přes 150mm).
Je to fajn, že dnes už snad neexistuje zadnice, pro kterou by se něco v nabídce nenašlo. Jen tak dál! Je to fajn, že dnes už snad neexistuje zadnice, pro kterou by se něco v nabídce nenašlo. Jen tak dál!
... takže tady máme Dimension, Dimension nack a Dimension CPC - vybírejte. ... takže tady máme Dimension, Dimension nack a Dimension CPC - vybírejte.
Je libo ohnout špičku nahoru? Nebo dolu? Je libo ohnout špičku nahoru? Nebo dolu?
... otvor užší, širší, delší, kratší??? Jak račte. ... otvor užší, širší, delší, kratší??? Jak račte.
Ostře řezané tvary jako u stíhaček stealth - a radary vás taky nebudou detekovat! ;-) Ostře řezané tvary jako u stíhaček stealth - a radary vás taky nebudou detekovat! ;-)
A můžete zrychlovat a zrychlovat a to sedlo vám pod zadnicí nepodklouzne a nepodklouzne i kdyby se už od gum kouřilo ... A můžete zrychlovat a zrychlovat a to sedlo vám pod zadnicí nepodklouzne a nepodklouzne i kdyby se už od gum kouřilo ...
... to všechno vám zaručuje PROLOGO! ... to všechno vám zaručuje PROLOGO!
Ještě si prohlédněte detail polstrování ... Ještě si prohlédněte detail polstrování ...
... a můžete nasednout a vyrazit - vpřed ve směru špičky! Ten, kdo už se nechce tolik honit a lámat rekordy a raději využívá k projížďkám současný hit - elektrokolo - má v nabídce pod označením PROXIM speciální sedla právě pro tyto stroje. Dokonce i se zesílenou stavbou pro borce s mědvědovitou figurou, no možná i pro hrochy :-):-);-) ale o tom až jindy a jinde! ... a můžete nasednout a vyrazit - vpřed ve směru špičky! Ten, kdo už se nechce tolik honit a lámat rekordy a raději využívá k projížďkám současný hit - elektrokolo - má v nabídce pod označením PROXIM speciální sedla právě pro tyto stroje. Dokonce i se zesílenou stavbou pro borce s mědvědovitou figurou, no možná i pro hrochy :-):-);-) ale o tom až jindy a jinde!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies