Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Conti 4000RS TDF special edition

Vytvořeno29.06.2018
www.kolokram.cz/plaste-a-galusky-silnicni/149891-plast-continental-grand-prix-4000-rs-tour-de-france-edition Je to různé - jak u koho a také podle momentální situace. Někdy se vám naskytne nějaký pohled a hned to ve vás evokuje nějaký pocit, myšlenku, vzpomínku, ... Někdy zase můžete vejrat na cokoliv a nic! ;-) Je to různé - jak u koho a také podle momentální situace. Někdy se vám naskytne nějaký pohled a hned to ve vás evokuje nějaký pocit, myšlenku, vzpomínku, ... Někdy zase můžete vejrat na cokoliv a nic! ;-) Když se podíváte třeba na tuhle fotku, může vás napadnout například že: ... přijela pouť a lidí houf na návsi zaplnil kdejakej kout, ... Jo je to trochu podobný pultu na střelnici, kde kluci lačně zírali na vystavené růže (z krepáku), balonky, angličáky, ... to byla paráda! Však taky paní Hegerová měla slavný šanson, kde zpívala: ... střelte si, páni, na ty růže, z těch kytka nikdy nezvadne ... znáte to ještě někdo? :-) Když se podíváte třeba na tuhle fotku, může vás napadnout například že: ... přijela pouť a lidí houf na návsi zaplnil kdejakej kout, ... Jo je to trochu podobný pultu na střelnici, kde kluci lačně zírali na vystavené růže (z krepáku), balonky, angličáky, ... to byla paráda! Však taky paní Hegerová měla slavný šanson, kde zpívala: ... střelte si, páni, na ty růže, z těch kytka nikdy nezvadne ... znáte to ještě někdo? :-) Takže tady, tak jako kdysi na ty angličáky, se můžete dívat na balení limitované edice gum od Continentalu. Jo, vzduchovky u nás nemáme, že byste si třeba mohli něco vystřelit (a do budoucna je to téma k zamyšlení :-o) ... Takže tady, tak jako kdysi na ty angličáky, se můžete dívat na balení limitované edice gum od Continentalu. Jo, vzduchovky u nás nemáme, že byste si třeba mohli něco vystřelit (a do budoucna je to téma k zamyšlení :-o) ... ... ale když si tohle koupíte a obujete! Stoprocentně vás to vystřelí o level výš - není guma jako guma! :-) A kdo nezkusí, může jenom mudrovat a sdílet buď takový nebo onaký názor ... ale! Dokud sami nepoznáte pravdu ... ? Takže si to přečtěte ještě jednou - speciální produkt z Německa inspirovaný slavným závodem ve Francii - zrozený nebo vyrobený (vyložte si to, jak chcete) pro maximální rychlost ... takže, jak volávali na těch poutích: ... kdo k nám vstoupí, neprohloupí! :-D Co k tomu víc? Snad jen - je naskladněno! ... ale když si tohle koupíte a obujete! Stoprocentně vás to vystřelí o level výš - není guma jako guma! :-) A kdo nezkusí, může jenom mudrovat a sdílet buď takový nebo onaký názor ... ale! Dokud sami nepoznáte pravdu ... ? Takže si to přečtěte ještě jednou - speciální produkt z Německa inspirovaný slavným závodem ve Francii - zrozený nebo vyrobený (vyložte si to, jak chcete) pro maximální rychlost ... takže, jak volávali na těch poutích: ... kdo k nám vstoupí, neprohloupí! :-D Co k tomu víc? Snad jen - je naskladněno! www.kolokram.cz/plaste-a-galusky-silnicni/149891-plast-continental-grand-prix-4000-rs-tour-de-france-edition

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies