Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Crux

Vytvořeno21.06.2018
Nic pro klauny, žádnej harlekýn ani karneval ... nenechte se zmást ... Nic pro klauny, žádnej harlekýn ani karneval ... nenechte se zmást ... Nic pro klauny, žádnej harlekýn ani karneval ... nenechte se zmást ... ... to je jenom příprava na bahňáckou sezónu, jeden "blátošlap", cca 2m vysokej si nechává vychystat tuhle batikovanou rámovinu velikosti XXL . ... to je jenom příprava na bahňáckou sezónu, jeden "blátošlap", cca 2m vysokej si nechává vychystat tuhle batikovanou rámovinu velikosti XXL . SPECIALIZED S-WORKS CRUX (takže zase klasika - "speciální prácička" :-)) SPECIALIZED S-WORKS CRUX (takže zase klasika - "speciální prácička" :-)) Nenechte se poplést prostředím a barvami - to není mandril kříženej s kasuárem v nějaký ZOO! To je fakt karbonovej cyklokrosovej rám - a jak už jsme říkali - "batikovanej"! Nenechte se poplést prostředím a barvami - to není mandril kříženej s kasuárem v nějaký ZOO! To je fakt karbonovej cyklokrosovej rám - a jak už jsme říkali - "batikovanej"! ... víte, jak se to dělá - zamotá se to různě do hadrů, podváže, ováže, zaváže špagátama a pak se to máčí a vaří v barvách na látku, na vejce, v Savu, ... a já nevím v čem ještě :-O ... a je z toho tohle! ... víte, jak se to dělá - zamotá se to různě do hadrů, podváže, ováže, zaváže špagátama a pak se to máčí a vaří v barvách na látku, na vejce, v Savu, ... a já nevím v čem ještě :-O ... a je z toho tohle! ... ty gufera jsou už takhle barevný samy o sobě ... ... ty gufera jsou už takhle barevný samy o sobě ... Zatím je to ještě takový barevný nic - všude samá díra. Někam přijde šlapací střed, někam osa, jinde zase zapadnou brzdy, ... Zatím je to ještě takový barevný nic - všude samá díra. Někam přijde šlapací střed, někam osa, jinde zase zapadnou brzdy, ... ... tady někde se potom bude točit nějaký kolo ... ... tady někde se potom bude točit nějaký kolo ... Tyhle barvičky bude skrápět pot ... bude na to cákat a lepit se bahno, pak se do toho bude prát Wapkou, až to všechno časem získá tu pravou závoďáckou patinu ... :-) Tyhle barvičky bude skrápět pot ... bude na to cákat a lepit se bahno, pak se do toho bude prát Wapkou, až to všechno časem získá tu pravou závoďáckou patinu ... :-) Jasně, sem uchytíme "sitz" ... tady žádný sado-maso nečekejte :-). Jasně, sem uchytíme "sitz" ... tady žádný sado-maso nečekejte :-). ... to první jarní kvítí už je v ..., navíc dlouho nezapršelo, takže musíme tu přírodu dobarvovat alespoň takhle ... ... to první jarní kvítí už je v ..., navíc dlouho nezapršelo, takže musíme tu přírodu dobarvovat alespoň takhle ... A barvy tam jsou, ne že ne! Ani ta naše lebka tam nechybí! 8-) A barvy tam jsou, ne že ne! Ani ta naše lebka tam nechybí! 8-) Končíme a majiteli přejeme, aby soupeři viděli z jeho budoucího stroje nejčastěji jenom tyhle partie! Končíme a majiteli přejeme, aby soupeři viděli z jeho budoucího stroje nejčastěji jenom tyhle partie!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies