Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SRM aneb bezdrátovej siloměr :)

Vytvořeno19.06.2018
... tady se něco válí? ... tady se něco válí? ... tady se něco válí? No jo, to je přeci "bezdrátovej siloměr" od SRM! Tak nějak to tam je napsaný :). No jo, to je přeci "bezdrátovej siloměr" od SRM! Tak nějak to tam je napsaný :). ... a celý se to točí - viz.: ROTOR :) A asi to patří jako komplet k sobě ... ... a celý se to točí - viz.: ROTOR :) A asi to patří jako komplet k sobě ... Tak přátelé, kamarádi! Dříve výsada jen několika vyvolených z těch nejbohatších týmů, dnes užitečná a dostupná věcička pro každého! Hlavně tedy pro ty, kteří ten svůj výkon měřit chtějí nebo kde vůbec něco měřit lze ... :) :) :) Tak přátelé, kamarádi! Dříve výsada jen několika vyvolených z těch nejbohatších týmů, dnes užitečná a dostupná věcička pro každého! Hlavně tedy pro ty, kteří ten svůj výkon měřit chtějí nebo kde vůbec něco měřit lze ... :) :) :) K tomu dostanete přibalený vkusný "budík". Nebojte, nebudou se vám na řiditkách hromadit! Dnes už je všechno, na co jste zvyklí, "v jednom" ... ALL IN ONE :). K tomu dostanete přibalený vkusný "budík". Nebojte, nebudou se vám na řiditkách hromadit! Dnes už je všechno, na co jste zvyklí, "v jednom" ... ALL IN ONE :). Samozřejmě je systém plně kompa ... "něco" :) s vaším a trenérovým PC - budete tedy pod stálou kontrolou! :) Samozřejmě je systém plně kompa ... "něco" :) s vaším a trenérovým PC - budete tedy pod stálou kontrolou! :) Display zatím ještě spinká, ale jakmile nainstalujete a spustíte koncert pro dvě nohy - začne nemilosrdně vyhodnocovat a vy uvidíte ... Display zatím ještě spinká, ale jakmile nainstalujete a spustíte koncert pro dvě nohy - začne nemilosrdně vyhodnocovat a vy uvidíte ... Tak si k nám přijďte, my to zatím posbíráme a úhledně zabalíme do krabice ... nebo, raději, vám to rovnou nainstalujeme! V KOLOKRÁMu, to je snad jasný?! :) Tak si k nám přijďte, my to zatím posbíráme a úhledně zabalíme do krabice ... nebo, raději, vám to rovnou nainstalujeme! V KOLOKRÁMu, to je snad jasný?! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies