Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

ABB Cup zpětně pohledem Plamínka

Vytvořeno28.05.2018
Opět hlasím své zážitky a pocity ze závodu jménem ABB Cup, který se jel 19.května v Jablonci nad Nisou... píšu až nyní s odstupem po pár dnech, tak snad mi prominete :)... Po přijezdu do Jablonce jsem si vyzvedl číslo, připravil na závod, rozjel se, protáhnul se, najedl, však už to všechno znáte... zkrátka to, co by měl před startem udělat každý správný závodník.. :) A teď k samotnému závodu. Startoval jsem z první lajny - elite vlny. Po samotném odstartování následovalo ,,vybojování" nejlepší pozice pro začátek. Start se mi povedl podle mých představ a jel jsem na čtvrté pozici. Bohužel, krátce po startu byla "špatně nakloněná rovina"/větší kopec, na jehož vrchol jsem se doškrábal okolo 7.místa. Následovala rovinka ,a přišlo to, co je mým problémem (chybí rychlost), tak mi po rovince odjela první skupinka a já se zabydlel v druhé. Snažil jsem se je dojet, no a to se mi skoro povedlo. Po 30-ti kilometrech jsem je začal konečně sjíždět... :( bohužel jsem byl jediný, kterému se podařilo skupinku před námi mít alespoň na dohled. Sice daleko, ale i to se počítá, protože závěrečné dlouhé kopce lidi v mé skupince oddělaly natolik, že jsem jel sám a za mnou se jen prášilo, takže jsem je po celou dobu sjíždel sám - pro mě nic moc. Z toho plyne, že jsem si dojel posledních asi 15 kilometrů do cíle úplně sám. Nakonec z toho bylo 7. místo v elite kategorii a 11. Celkově...no co? Není to nejhorší...bolest byla? Jistě a né malá! Závod se jel hodně do kopců, po zpevněných cestách, loukách, lesních cestách, sem tam trochu té techniky - konečně něco dělané pro mě.. zábavný a moc hezký závod. Co dál? Hezky regenerace :). Díky a držte mi palce! Plamínek Foto: SUNDISK s.r.o. archiv ABB MTB Cup. Klucí, pustíte mě mezi vás? Klucí, pustíte mě mezi vás? Startovní pozice obsazeny. Startovní pozice obsazeny. Až takový horko? Až takový horko? ... né, už se zapínám! ... né, už se zapínám! Brzy to začne, tak se láduju... Brzy to začne, tak se láduju... Můžete mě vidět v akci jako tažného koně. Můžete mě vidět v akci jako tažného koně. Zde je rovinka až nahoře na vrcholu a to mi nechutná! Zde je rovinka až nahoře na vrcholu a to mi nechutná! Kořeny, kamení a parádní počasí ... Kořeny, kamení a parádní počasí ... ... následuje sjezdík. ... následuje sjezdík. Koukám do zatáčky a taky dávám bacha aby mi to nepodjelo. Koukám do zatáčky a taky dávám bacha aby mi to nepodjelo. Nahoře na kopci.. křivá huba :) Nahoře na kopci.. křivá huba :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies