Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bidony NaCesty

Vytvořeno24.04.2018
Znáte? NA CESTY! Kam? třeba na tu Mallorcu! :) Znáte? NA CESTY! Kam? třeba na tu Mallorcu! :) Znáte? NA CESTY! Kam? třeba na tu Mallorcu! :) Co tam dělaj cyklisti? Jezdí! A jezdí hodně a jezdí rádi a je tam teplo a pijou! Pijou všechno, co teče, ale na kole potřebují mít ten sos hned po ruce - tak proč si nepořídit stylovej bidon? Co tam dělaj cyklisti? Jezdí! A jezdí hodně a jezdí rádi a je tam teplo a pijou! Pijou všechno, co teče, ale na kole potřebují mít ten sos hned po ruce - tak proč si nepořídit stylovej bidon? Nebo - proč si nenechat konečně udělat jenom ten svůj, takovej, kterej nikdo jinej nemá? Pořád to do vás valíme: když něco chcete, třeba i něco netradičního - obraťte se na nás! Rádi pomůžeme. Tak co? Kolik jich budete chtít, co NA NĚ budete chtít? V jakých barvách? Nebojte, určitě se domluvíme! Nebo - proč si nenechat konečně udělat jenom ten svůj, takovej, kterej nikdo jinej nemá? Pořád to do vás valíme: když něco chcete, třeba i něco netradičního - obraťte se na nás! Rádi pomůžeme. Tak co? Kolik jich budete chtít, co NA NĚ budete chtít? V jakých barvách? Nebojte, určitě se domluvíme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies