Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pražský pohár pohledem Plamínka

Vytvořeno16.04.2018
Ahoj všem, s odstupem ale přece zasílám pár slov z dalších absolvovaných závodů :) ... Následující den po závodech v Letňanech, v neděli 8. dubna, jsem si zajel Pražský pohár mtb v Jeneči, můj 3. závod v sezóně. Bylo z toho nakonec 1.místo v kategorii, ale abych nepředbíhal. Hned po startu závodu (z první lajny) jsem si držel první pozici. Moc mi to ale tentokrát nejelo - nohy byly ještě "nějak" unavený :) po předchozím klání. V průběhu celého závodu, společně s dalším juniorem, jsem se snažil udržet se stále na špici. Trochu jsme zpočátku, společně s dalšími třemi závodníky, poodjeli ostatním z naší kategorie. Moc dlouho ale dva z parťáků neudrželi tempo a zhruba po dvou kolech si vystoupili a nechali nás tam trápit se jen ve dvou. Celou dobu jsem si jel svoje tempo, zkrátka tak, aby to moc nebolelo - nebo alespoň v přijatelných mezích :). Snažil jsem se to všechno "ohlídat" z co nejlepší pozice. Téměř celý závod jsem se snažil tahat, střídavě s druhým kolegou juniorem, se kterým jsme si občas prohodili pozice. Nějaké síly se podařilo pošetřit, a tak jsem za to v posledním výjezdu před cílem vzal, svému kolegovi cuknul a dostatečný odstup jsem si udržel až do cíle - 1.místo! Z toho prozávoděného víkendu mám dobrý pocit. Tratě závodů sice moc "zábavné" nebyly, bylo hodně štěrku a kamení, kde to opravdu hodně klouzalo a bylo i dost úrazů, mě se však naštěstí všechny nepříjemnosti a pády vyhnuly. Musím pochválit svoje kolo Specialized Epic, které na to, že má něco přes 11Kg, letí jako raketa. Jsem opět spokojen. Taky všem děkuji za podporu! Rodině a KOLOKRÁMu. Výsledky z neděle jsou zde: https://www.sportt.cz/racesResults/resultlist/701 Váš písmák Plamínek Závod se podobal exkurzi v kamenolomu ... Závod se podobal exkurzi v kamenolomu ... ... šutrů bylo všude opravdu dost a dost ... ... šutrů bylo všude opravdu dost a dost ...
Na těch volnejch kamenech musíš být pořád ve střehu! Na těch volnejch kamenech musíš být pořád ve střehu!
... chvílema to hrabe, chvílema to klouže, odskakuje, ... ale máme to všichni stejný. ... chvílema to hrabe, chvílema to klouže, odskakuje, ... ale máme to všichni stejný.
... kdyby se někoho zajímal, co je to tady všude kolem, tak jsou to kameny! Menší, větší, ... :) ... kdyby se někoho zajímal, co je to tady všude kolem, tak jsou to kameny! Menší, větší, ... :)
Tady malé zpestření - ve vzduchu to tolik nedrncá ani nehrabe. :) Tady malé zpestření - ve vzduchu to tolik nedrncá ani nehrabe. :)
... a zase jako obvykle - nějak se tím štěrkem musíme prohrabat k cíli ... ... a zase jako obvykle - nějak se tím štěrkem musíme prohrabat k cíli ...
Místo loket na loket jedeme raději za sebou/na střídačku - je to tak jistější. Občas to podklouzne ... Místo loket na loket jedeme raději za sebou/na střídačku - je to tak jistější. Občas to podklouzne ...
... člověk si neodpočine ani z kopce. ... člověk si neodpočine ani z kopce.
Jelikož jsem moc nenarostl, musím to "dorovnávat" alespoň takhle - a není to špatný! :) Jsem skoro nejvyšší! :) Jelikož jsem moc nenarostl, musím to "dorovnávat" alespoň takhle - a není to špatný! :) Jsem skoro nejvyšší! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies