Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Plamínek v akci!

Vytvořeno27.03.2018
Tak jo, jak se poprvé prezentovat? Asi tím, jak jsem letos absolvoval svůj první závod sezony: ...zajel jsem si letos první závod, Pražský mtb pohár ve Zličíně. Dopadlo to o dost líp než jsem čekal. Dojel jsem 1. v kategorii(junioři) a 2. celkově - spokojenost :). Samotný začátek závodu, tedy start a krátce po něm - nic moc. Tady se moc nezadařilo - nešla mi nacvaknout tretra do pedálu, takže jsem byl zhruba 8., ale za zatáčkou navazovala pěkná rovinka a tady už byla možnost trochu líp se zorientovat, srovnat se a - protože sil bylo dost, trochu to rozjet... Takže jsem skoro všechny přespurtoval a zabydlel se na pozici č.2. To "bydlení" nebylo až tak jistý, protože po chvíli mě předjel Jirka Chyba, se kterým jsem se pak ve zbytku závodu střídavě předháněli a střídali. Nakonec v posledním kole zaútočil a já to vzal za ním, co taky jinýho dělat a na co čekat :)? V posledním výjezdu jsem chytnul menší křeč a Jirka mi cuknul, tím pádem byl v cíli o 4 vteřiny dřív. Moje pocity? Já jsem po prvním závodu více než spokojenej. Najeté kilometry jsou nyní znát a doufám, že to bude lepší - uvidíme... Závod jsem jel po nemoci, se kterou jsem ležel pár dnů a netrénoval. Teď už se jen připravovat na další závody... písmák Plamínek Nikdo přede mnou, soupeři za mnou ... tak je to správné, tak to má být! Nikdo přede mnou, soupeři za mnou ... tak je to správné, tak to má být! A když, tak před sebe pustit jen minimum ... A když, tak před sebe pustit jen minimum ... Už je to tak, nejen Red Bull ti dává křídla ... Už je to tak, nejen Red Bull ti dává křídla ... ... jenom se uč, všechno se to bude hodit. ... jenom se uč, všechno se to bude hodit. ... "tobogán" se musí letět! Je to dobrý, ale klidně se do toho opři ještě víc... a jeď! ... "tobogán" se musí letět! Je to dobrý, ale klidně se do toho opři ještě víc... a jeď! Správně! Pod brejlema je vidět, že lišácky kontroluje soupeře před sebou a zároveň svýho bika má pod kontrolou. Učí se, chlapec, dobře! Správně! Pod brejlema je vidět, že lišácky kontroluje soupeře před sebou a zároveň svýho bika má pod kontrolou. Učí se, chlapec, dobře! Velký kola, malej fára, velkej výkon - slušná kombinace! :) Velký kola, malej fára, velkej výkon - slušná kombinace! :) ... už slez, už to skončilo, další kola jsou zbytečný :). ... už slez, už to skončilo, další kola jsou zbytečný :). ... malej, ale šikovnej. A zřejmě dobrej oddíl:). ... malej, ale šikovnej. A zřejmě dobrej oddíl:).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies