Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

"Miligramaři" P O Z O R ! ! !

Vytvořeno21.03.2018
... a na svatého Jiří z děr vylézají hadi a štíři ... někdy je ale sluníčko vytáhne dřív a lezou se vyhřívat na kameny roztopené od prvních jarních slunečních paprsků ... ... a na svatého Jiří z děr vylézají hadi a štíři ... někdy je ale sluníčko vytáhne dřív a lezou se vyhřívat na kameny roztopené od prvních jarních slunečních paprsků ... ... a na svatého Jiří z děr vylézají hadi a štíři ... někdy je ale sluníčko vytáhne dřív a lezou se vyhřívat na kameny roztopené od prvních jarních slunečních paprsků ... ... ale bacha! Tohle sice vypadá jako ještěrčí kůže, ale! Ale ono to neleze?! Bodeť, vždyť je to sedlo! Kde se tady ale vzalo? ... ale bacha! Tohle sice vypadá jako ještěrčí kůže, ale! Ale ono to neleze?! Bodeť, vždyť je to sedlo! Kde se tady ale vzalo? ... kdo by Selle Italia nechával jen tak ležet někde na dlažbě? ... kdo by Selle Italia nechával jen tak ležet někde na dlažbě? To byste asi neuhodli - on ho sem totiž odfoukl vítr! ... To byste asi neuhodli - on ho sem totiž odfoukl vítr! ...
... my si tady takhle vybalujeme zboží a z jedné krabičky ... a náhle něco vyklouzne a jak to tady u nás na horách občas pofukuje ... ... my si tady takhle vybalujeme zboží a z jedné krabičky ... a náhle něco vyklouzne a jak to tady u nás na horách občas pofukuje ...
... než jsme to stačili chytit, už si to letělo vzduchem jako "parašutista" z pampelišky! :) ... než jsme to stačili chytit, už si to letělo vzduchem jako "parašutista" z pampelišky! :)
Divíte se tomu? No proč ne, my jsme se divili taky. Víte kolik váží? My vám to tedy řekneme naprosto přesně: 89 gramů !!! I ta krabička byla těžší ... :) Tak kdo bude první? Kdo si ho chce vyzkoušet pod zadnicí? Divíte se tomu? No proč ne, my jsme se divili taky. Víte kolik váží? My vám to tedy řekneme naprosto přesně: 89 gramů !!! I ta krabička byla těžší ... :) Tak kdo bude první? Kdo si ho chce vyzkoušet pod zadnicí?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies