Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Půda jedna kolokrámská :) ...

Vytvořeno14.03.2018
Jestli se považujete za “půdoznalce“ nebo byste se jimi chtěli stát – máme pro vás speciální nabídku, a sice malou exkurzi do našich půdních/skladových prostor. Jestli se považujete za “půdoznalce“ nebo byste se jimi chtěli stát – máme pro vás speciální nabídku, a sice malou exkurzi do našich půdních/skladových prostor. To abyste viděli, jak jsme na vás připravený! Broučci si na zimu obkládali chaloupku dřevem, aby nezmrzli, my si chaloupku vycpáváme zevnitř zbožím, abyste měli z čeho vybírat a když vyberete, tak hned i odjet – na kole! :) Když si vyberete, bude nás to hřát minimálně tak dobře, jako broučky ta polínka v kamnech. To abyste viděli, jak jsme na vás připravený! Broučci si na zimu obkládali chaloupku dřevem, aby nezmrzli, my si chaloupku vycpáváme zevnitř zbožím, abyste měli z čeho vybírat a když vyberete, tak hned i odjet – na kole! :) Když si vyberete, bude nás to hřát minimálně tak dobře, jako broučky ta polínka v kamnech.  Tohle není část pavilonu pro gibony! Mezi těma gumama se proplétáme my, když hledáme to nejvhodnější obutí pro zákazníky … Když se nikdo nedívá, možná se někdy i trochu zhoupnem …
Tohle není část pavilonu pro gibony! Mezi těma gumama se proplétáme my, když hledáme to nejvhodnější obutí pro zákazníky … Když se nikdo nedívá, možná se někdy i trochu zhoupnem …
Potřebujete něčím pořádně erodovat krajinu? :) Některá guma by zvládla i vyorávání brambor, třeba … :) Potřebujete něčím pořádně erodovat krajinu? :) Některá guma by zvládla i vyorávání brambor, třeba … :) Máme i duše! Že by nám i špičkovej vodník mohl závidět! Jenom namísto hrnků jsou tady samý kartony … a je tady sucho, naštěstí! :) Máme i duše! Že by nám i špičkovej vodník mohl závidět! Jenom namísto hrnků jsou tady samý kartony … a je tady sucho, naštěstí! :) Je to skoro jako výřad po honu … nebo dřív se takhle na půdách sušily králičí kůže – nová doba! :) Je to skoro jako výřad po honu … nebo dřív se takhle na půdách sušily králičí kůže – nová doba! :)
Tak tady visí třeba Specialized, za ním Specialized, potom ještě několikrát Specialized a na konci řady, tak tam je konečně … taky Specialized! :) — s uživateli Specialized Bicycles. Tak tady visí třeba Specialized, za ním Specialized, potom ještě několikrát Specialized a na konci řady, tak tam je konečně … taky Specialized! :) — s uživateli Specialized Bicycles.
… můžete si to zkontrolovat. … můžete si to zkontrolovat.
Každej má pod sebou svůj kotec/karton. :) Každej má pod sebou svůj kotec/karton. :)
Ještě kdyby tak někde visel třeba šrůtek uzenýho nebo alespoň štangle salámu – hned by se sem líp vybíhalo po schodech. :) Ještě kdyby tak někde visel třeba šrůtek uzenýho nebo alespoň štangle salámu – hned by se sem líp vybíhalo po schodech. :)
A kromě toho, že se všechno musí přehledně srovnat, musí tady taky být uklizeno a čisto! Jestli chcete přijít na brigádu …. ? :) A kromě toho, že se všechno musí přehledně srovnat, musí tady taky být uklizeno a čisto! Jestli chcete přijít na brigádu …. ? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies