Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bidony Marles na správnou adresu- okamžitě a střelhbitě!

Vytvořeno13.03.2018
Pane Tkaloun, nezamíchaly se vám mezi vratné lahve nějaké atypy? :) Pane Tkaloun, nezamíchaly se vám mezi vratné lahve nějaké atypy? :) Pane Tkaloun, nezamíchaly se vám mezi vratné lahve nějaké atypy? :) Ukažte? No jo, tyhle patří jinam. Ty se sem dostaly omylem - a nepatří ani do tříděného odpadu! Ty jsou pro zákazníka!!! Ukažte? No jo, tyhle patří jinam. Ty se sem dostaly omylem - a nepatří ani do tříděného odpadu! Ty jsou pro zákazníka!!! Pro zákazníka, který se rozhodl(dobře! :) ), že si nechá udělat "flašky" speciálně pro sebe, podle svých představ. Pro zákazníka, který se rozhodl(dobře! :) ), že si nechá udělat "flašky" speciálně pro sebe, podle svých představ. Asi se teda jenom nějak spletl agent od zásilkové služby - takže ještě jednou - bidony Marles na správnou adresu- okamžitě a střelhbitě! :) Až tolik se snad nestalo - alespoň jste měli možnost si je taky prohlédnout. Asi se teda jenom nějak spletl agent od zásilkové služby - takže ještě jednou - bidony Marles na správnou adresu- okamžitě a střelhbitě! :) Až tolik se snad nestalo - alespoň jste měli možnost si je taky prohlédnout.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies