Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Skinners

Vytvořeno08.03.2018
www.kolokram.cz/skinners Do čeho´s to šlápnul??? Do čeho´s to šlápnul??? Tohle ještě neznáte? SKINNERS – “ponožkoboty“. To víte, někdy taky musíme ty tretry vyzout. Tak jsme vyzkoušeli tohle a … jdeme do toho! Tohle ještě neznáte? SKINNERS – “ponožkoboty“. To víte, někdy taky musíme ty tretry vyzout. Tak jsme vyzkoušeli tohle a … jdeme do toho! A všichni! Lehké, skladné, pro všechny povrchy, ve všech velikostech, … pro každého. A všichni! Lehké, skladné, pro všechny povrchy, ve všech velikostech, … pro každého. To koukáte, co? I holkám se líbí! To koukáte, co? I holkám se líbí! Už jste viděli takhle malou krabici od bot??? Už jste viděli takhle malou krabici od bot??? … vybalíte a používáte jako boty. … vybalíte a používáte jako boty. Nevěříte? Přečtěte si popis na krabičce … Nevěříte? Přečtěte si popis na krabičce … … nebo ještě líp – vyzkoušejte si to taky! Je to pecka! … nebo ještě líp – vyzkoušejte si to taky! Je to pecka! https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=skinners&n=21&submit_search

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies