Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ani zima a mráz nás nezastaví :)...

Vytvořeno26.02.2018
Protože každá cesta musí mít nějakej cíl a fandím jako většina z Vás Zdenkovi Štybarovi, aby konečně pokořil Roubaix a zvednul tu "prokletou" kostku nad hlavu, rozhodl jsem se na základě pozvání kamaráda Rendy připojit se k jeho skupině a vyrazit na společnej trip a v sobotu 7.4. před hlavním závodem si sám na vlastní kůži vyzkoušet kostkové úseky mezi Paříží a legendárním Roubaix při jeho amatérské verzi. Proto je třeba se alespoň částečně připravit a dát tělo trochu do kondice, abych to mohl zvládnout se ctí a připravit následně třeba i malý report z toho, co mě po cestě potkalo, ale hlavně, abych mohl druhý den v neděli sám na vlastní oči vidět ty gladiátory v akci a tajně doufat, že to tomu Štybymu konečně vyjde :)! Začínám tedy sám v zimě a mrazu na svém zimákovi Specialized Allez najíždět nějaké ty kiláky :). Hezkou neděli všem! Cuba Libre Myslíte, že ledoborec (ledoborce) můžete potkat jenom na moři? Jste na omylu! Myslíte, že ledoborec (ledoborce) můžete potkat jenom na moři? Jste na omylu! Zkušební provoz "ledo-borce" Cuba Libre. Zkušební provoz "ledo-borce" Cuba Libre. Trénuje převážně v Lužických horách, nedivte se tedy, že se sápe do výšek ... Trénuje převážně v Lužických horách, nedivte se tedy, že se sápe do výšek ... Jak se to dělá? Jednoduchý - "vypnout hlavu", rozjet se, ve správnej moment trochu propružit v kolenou a ... hop! A jste tam. :) Jak se to dělá? Jednoduchý - "vypnout hlavu", rozjet se, ve správnej moment trochu propružit v kolenou a ... hop! A jste tam. :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies