Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kliky SHIMANO Dura Ace FC-R9100-P

Vytvořeno21.02.2018
Tak už by tady u nás chtěli kutat lithium, zlato a … co to máme tady? Není to kus vzácného antracitu? Že ne, že to jenom klame ta barva? Jo, ono je tady něco napsaný! SHIMANO DURA-ACE. https://www.kolokram.cz/kliky-shimano-dura-ace-fc-r9100-p-powermeter-175-mm-bez-prevodniku-p141646/ Tak už by tady u nás chtěli kutat lithium, zlato a ... co to máme tady? Není to kus vzácného antracitu? Že ne, že to jenom klame ta barva? Jo, ono je tady něco napsaný! SHIMANO DURA-ACE. Tak už by tady u nás chtěli kutat lithium, zlato a ... co to máme tady? Není to kus vzácného antracitu? Že ne, že to jenom klame ta barva? Jo, ono je tady něco napsaný! SHIMANO DURA-ACE. Ne, nepleťte se. To nejsou "obyčejné" letošní kliky! Mrkněte se ještě i na ten poslední obrázek ... Ne, nepleťte se. To nejsou "obyčejné" letošní kliky! Mrkněte se ještě i na ten poslední obrázek ...
... při troše pozornosti si všimnete nějakého udělátka, které je tady jaksi "navíc" :). Tak poslouchejte, to jsou kliky s wattmetrem! Až si tedy budete osazovat svůj nový stroj a budete taky chtít měřit - můžete použít kompletní sadu se vším všudy. Je to sice z toho Japonska docela kus cesty, ale novinka už dorazila i k nám, na krám - KOLOKRÁM.  https://www.kolokram.cz/kliky-silnicni/141640-kliky-shimano-dura-ace-fc-r9100-p.html ... při troše pozornosti si všimnete nějakého udělátka, které je tady jaksi "navíc" :). Tak poslouchejte, to jsou kliky s wattmetrem! Až si tedy budete osazovat svůj nový stroj a budete taky chtít měřit - můžete použít kompletní sadu se vším všudy. Je to sice z toho Japonska docela kus cesty, ale novinka už dorazila i k nám, na krám - KOLOKRÁM.
https://www.kolokram.cz/kliky-shimano-dura-ace-fc-r9100-p-powermeter-175-mm-bez-prevodniku-p141646/

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies