Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Tarmac 2018..."man in black"

Vytvořeno12.01.2018
Tak tentokrát zase trošku jinak - bez doprovodných efektů, žádná zimní (natož letní :) ) poetika ... rovnou a natvrdo: do stojanu a koukejte se! SW Tarmac 2018 Tak tentokrát zase trošku jinak - bez doprovodných efektů, žádná zimní (natož letní :) ) poetika ... rovnou a natvrdo: do stojanu a koukejte se! SW Tarmac 2018 Tak tentokrát zase trošku jinak - bez doprovodných efektů, žádná zimní (natož letní :) ) poetika ... rovnou a natvrdo: do stojanu a koukejte se! SW Tarmac 2018 Věnujte se jenom vystavenému exponátu, nenechte se rušit a rozptylovat prostředím - sem! Sem se dívejte! :) Věnujte se jenom vystavenému exponátu, nenechte se rušit a rozptylovat prostředím - sem! Sem se dívejte! :) Podle všeho by se mělo jednat o 100%-ní sportovní nářadí. Můžete o tom pochybovat, můžete s tím nesouhlasit, ... ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžete dělat ... :) Podle všeho by se mělo jednat o 100%-ní sportovní nářadí. Můžete o tom pochybovat, můžete s tím nesouhlasit, ... ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžete dělat ... :) Asi nebudete padat do mdlob z ušlechtilých tvarů, ladných křivek a dechberoucích přechodů z oblin do ostrých hran... ani celkový, tak trochu "litvínovský" :), černožlutý design asi nikoho neomráčí ... Asi nebudete padat do mdlob z ušlechtilých tvarů, ladných křivek a dechberoucích přechodů z oblin do ostrých hran... ani celkový, tak trochu "litvínovský" :), černožlutý design asi nikoho neomráčí ...
... ale zrovna tak na vás asi odnikud nevykoukne nějaký viditelný nedostatek, nepovedená vychytávka, ... ... ale zrovna tak na vás asi odnikud nevykoukne nějaký viditelný nedostatek, nepovedená vychytávka, ...
... je to stroj, nad kterým se moc dlouho nemudruje, je to věc, kterou prostě jen popadnete a jde se na to! ... je to stroj, nad kterým se moc dlouho nemudruje, je to věc, kterou prostě jen popadnete a jde se na to!
Nebo byste snad něco měli proti tomuhle??? Ne, tady problémy nehledejte. El. Dura chodí luxusně, o tom není pochyb. Nebo byste snad něco měli proti tomuhle??? Ne, tady problémy nehledejte. El. Dura chodí luxusně, o tom není pochyb.
Brzdíme na dvou čepech - to už dnes taky nikoho nepřekvapí - nepřekvapí ani to, že účinnost je dokonalá. Navíc, co si budeme nalhávat, stále je (a bude) dost těch, kteří mají rádi tyhle "šperkózní" :) části výbavy a na bicyklech ustrojených kotoučovkami jim stále něco takového jaksi chybí ... Brzdíme na dvou čepech - to už dnes taky nikoho nepřekvapí - nepřekvapí ani to, že účinnost je dokonalá. Navíc, co si budeme nalhávat, stále je (a bude) dost těch, kteří mají rádi tyhle "šperkózní" :) části výbavy a na bicyklech ustrojených kotoučovkami jim stále něco takového jaksi chybí ...
... výseč z toho oválu nám potvrzuje, že se tady točí ROVALy. ... výseč z toho oválu nám potvrzuje, že se tady točí ROVALy.
Tady zase - nic navíc, jen potřebné funkční provedení stavby a odpovídající komponenty. Tady zase - nic navíc, jen potřebné funkční provedení stavby a odpovídající komponenty.
... nemůžou být všichni zákazníci stejní, se shodným vkusem - díky Bohu! :) ... nemůžou být všichni zákazníci stejní, se shodným vkusem - díky Bohu! :)
Při krátkém oddechu u kávy se nebudete donekonečna kochat pohledy na odpočívající stroj, ale budete si v mysli dohrávat zážitky z předchozí jízdy. Při krátkém oddechu u kávy se nebudete donekonečna kochat pohledy na odpočívající stroj, ale budete si v mysli dohrávat zážitky z předchozí jízdy.
Když jsme zmínili ta řiditka - bez obav - bude vám za nimi fajn. Úchop ve všech pozicích ideální a ty páky? Měli jste je už v rukách? Jo? tak potom víte, že je zbytečný se o tom dál rozepisovat ... Když jsme zmínili ta řiditka - bez obav - bude vám za nimi fajn. Úchop ve všech pozicích ideální a ty páky? Měli jste je už v rukách? Jo? tak potom víte, že je zbytečný se o tom dál rozepisovat ...
Sedlo vypadá dobře, ale nikomu ho nenutíme. Naopak radíme! Přijeďte si vybrat, změřit a nastavit to ideální pro vaši ... :) ! celkový dojem rázem stoupne o ... o hodně! :) Sedlo vypadá dobře, ale nikomu ho nenutíme. Naopak radíme! Přijeďte si vybrat, změřit a nastavit to ideální pro vaši ... :) ! celkový dojem rázem stoupne o ... o hodně! :)
Už jsme to zmiňovali - i vzadu dělají parádu - je to podobné, jako když si žena vybere vhodný vkusný doplněk ke své garderobě ... je to hezký. Už jsme to zmiňovali - i vzadu dělají parádu - je to podobné, jako když si žena vybere vhodný vkusný doplněk ke své garderobě ... je to hezký.
Leckdo by řekl, že už se tady nedá moc vymýšlet - a hele, zase hezký kousek - jemné čisté linie dokonale souzní s celkovým charakterem stroje - a přitom taková blbost :) . Leckdo by řekl, že už se tady nedá moc vymýšlet - a hele, zase hezký kousek - jemné čisté linie dokonale souzní s celkovým charakterem stroje - a přitom taková blbost :) .
Leckdo by řekl, že už se tady nedá moc vymýšlet - a hele, zase hezký kousek - jemné čisté linie dokonale souzní s celkovým charakterem stroje - a přitom taková blbost :) . Leckdo by řekl, že už se tady nedá moc vymýšlet - a hele, zase hezký kousek - jemné čisté linie dokonale souzní s celkovým charakterem stroje - a přitom taková blbost :) .
Pokud budete mít jakoukoliv otázku, tak - k doptání zde! KOLOKRÁM Pokud budete mít jakoukoliv otázku, tak - k doptání zde! KOLOKRÁM
... třeba kdybyste nemohli přijít na to, k čemu je tohle ... ... třeba kdybyste nemohli přijít na to, k čemu je tohle ...
... nebo jak se nastavuje tady to ... ? ... nebo jak se nastavuje tady to ... ?
Jakou silou / momentem dotahovat představec? Tam je to sice napsaný, ale kolik z vás vlastní momenťák? Takže od nás se dovíte, že: ... s citem, tak akorát! :) Jakou silou / momentem dotahovat představec? Tam je to sice napsaný, ale kolik z vás vlastní momenťák? Takže od nás se dovíte, že: ... s citem, tak akorát! :)
U některých komponentů rovnou upozorňujeme - tady se raději o nic sami nepokoušejte! Ne .... se do toho a obraťte se včas na - jo, zase na nás! :) U některých komponentů rovnou upozorňujeme - tady se raději o nic sami nepokoušejte! Ne .... se do toho a obraťte se včas na - jo, zase na nás! :)
Ale prolezte to všechno pořádně a okoukněte to ze všech stran, ať vidíte všechny detaily a případné dotazy si raději někam zapisujte - většinu byste stejně zapomněli ... Ale prolezte to všechno pořádně a okoukněte to ze všech stran, ať vidíte všechny detaily a případné dotazy si raději někam zapisujte - většinu byste stejně zapomněli ...
... i tohle je důležité. I ten obyčejnej ventilek může slušně n....t, když vám zlomyslně klape do rytmu ... :) ... i tohle je důležité. I ten obyčejnej ventilek může slušně n....t, když vám zlomyslně klape do rytmu ... :)
To by jeden neřekl, kdo všechno se dnes podílí na stavbě takovýho kola. Kde by si asi nechávali vypalovat ta keramická ložiska, než u mistra hrnčíře??? :) Nebo se to už dělá jinak??? :) To by jeden neřekl, kdo všechno se dnes podílí na stavbě takovýho kola. Kde by si asi nechávali vypalovat ta keramická ložiska, než u mistra hrnčíře??? :) Nebo se to už dělá jinak??? :)
Tak nasedááát!!! Tak nasedááát!!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies