Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Basso Diamante pro dlouhána :) ...

Vytvořeno04.12.2017
Sezóna je v plném (skoro) zimním spánku :), ale, jak se říká, čert a zákazník nikdy nespí! Je tady proto k odběru jedno BASSO. Našeho, trochu delšího (vel. rámu 61) zákazníka bude v nastávajícím chladném období hřát pocit ... Sezóna je v plném (skoro) zimním spánku :), ale, jak se říká, čert a zákazník nikdy nespí! Je tady proto k odběru jedno BASSO. Našeho, trochu delšího (vel. rámu 61) zákazníka bude v nastávajícím chladném období hřát pocit ... Sezóna je v plném (skoro) zimním spánku :), ale, jak se říká, čert a zákazník nikdy nespí! Je tady proto k odběru jedno BASSO. Našeho, trochu delšího (vel. rámu 61) zákazníka bude v nastávajícím chladném období hřát pocit ... ... že už mu tenhle kousek říká pane! ... že už mu tenhle kousek říká pane! Kolo a jeho majitel si na sebe můžou v klidu zimní pauzy zvykat a sem tam, když to počasí dovolí, se taky malinko provětrat. Kdo by to vydržel, jenom se dívat? :) Kolo a jeho majitel si na sebe můžou v klidu zimní pauzy zvykat a sem tam, když to počasí dovolí, se taky malinko provětrat. Kdo by to vydržel, jenom se dívat? :) Když se povede pěkný zimní den, zasvítí sluníčko a okolo jiskří umrzlý sníh, potom vynikne i lakování stroje a to bude teprve pokoukání! Když se povede pěkný zimní den, zasvítí sluníčko a okolo jiskří umrzlý sníh, potom vynikne i lakování stroje a to bude teprve pokoukání! Hezký pohled určitě bude nejen na lak, ale i na použité komponenty ... Hezký pohled určitě bude nejen na lak, ale i na použité komponenty ... ... sedlo "na míru" - jak jinak?! https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=toupé&n=21&submit_search ... sedlo "na míru" - jak jinak?!
https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=toupé&n=21&submit_search
... "mechanická" SHIMANO DURA ACE ... "mechanická" SHIMANO DURA ACE ... "boubelaté" ROVALy ... "boubelaté" ROVALy Co? Hezký ne? A ten pohled na zatím ještě čistý řetěz! :) Taky paráda! Co? Hezký ne? A ten pohled na zatím ještě čistý řetěz! :) Taky paráda! No, vždyť už jsme to zmiňovali - na sluníčku se bude třpytit! - jako diamant! :) DIAMANTE No, vždyť už jsme to zmiňovali - na sluníčku se bude třpytit! - jako diamant! :) DIAMANTE Představec, aby to maximálně ladilo, ze stejné dílny. Představec, aby to maximálně ladilo, ze stejné dílny. Sedlovka? Taky! Sedlovka? Taky! Kam si asi umístí computer, aby to nenarušovalo linie ... ? Kam si asi umístí computer, aby to nenarušovalo linie ... ? A kam asi vyrazí na první švih? Ať to bude kamkoliv, přejeme krásné povození! Hodně Km a hodně štěstí! :) A kam asi vyrazí na první švih? Ať to bude kamkoliv, přejeme krásné povození! Hodně Km a hodně štěstí! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies