Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike 2017

Vytvořeno05.09.2017
Vzhledem k množství stánků, kol, novinek a všelijakých vychytávek se s Vámi podělíme alespoň touto lehkou ukázkou. Kola, kola, kola, a zase kola. Kola, kola, kola, a zase kola. ... ... Ze stánku Basso přijde ještě podrobnější report:) Ze stánku Basso přijde ještě podrobnější report :) Člověk, který cyklistiku miluje, se tu cítí jako dítě v cukrárně. Člověk, který cyklistiku miluje, se tu cítí jako dítě v cukrárně. Už i Ferrari dělá do kol :) Už i Ferrari dělá do kol :) Pokud jezdíte hodně na trenažeru nebo na válcích, tak aspoň na televizi můžete koukat, jak Vám utíká cesta:) Pokud jezdíte hodně na trenažeru nebo na válcích, tak aspoň na televizi můžete koukat, jak Vám utíká cesta:) Zahrádka plná Colnag :) Zahrádka plná Colnag :) ... ... ... ... Tolik krásy, že jedno oko nezůstalo suchý :) Tolik krásy, že jedno oko nezůstalo suchý :) .. .. ... ... Přesně tak, i z Pirelli přijeli ukázat, že nedělají gumy jen na auta, ale i na bicykly :) Přesně tak, i z Pirelli přijeli ukázat, že nedělají gumy jen na auta, ale i na bicykly :) Parlee...Trochu jiné pojetí designu ne? Parlee...Trochu jiné pojetí designu ne? ... ... .... .... Přilby od značky Poc, to známe, ale že by i Oakley? Přilby od značky Poc, to známe, ale že by i Oakley? ... ... ...... ...... .... .... U bratrů v Lightweightu měli pořát narváno. Kdo by taky neměl zájem že? :) U bratrů v Lightweightu měli pořát narváno. Kdo by taky neměl zájem že? :) Až půjdete na dřevo, můžete to vzít na kole :) Až půjdete na dřevo, můžete to vzít na kole :) .... .... Zimáček v plný palbě. Parlee. Zimáček v plný palbě. Parlee. ... ... Lidí jako smetí, aspoň že byli všichni na stejné vlně a dobře naladění. Lidí jako smetí, aspoň že byli všichni na stejné vlně a dobře naladění. ... ... ... ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies