Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Středa... Lopatárny třeba...

Vytvořeno26.05.2017
Po nedělním vstupu do letního kolotoče závodů, jsme s Kubáncem vyrazili na populární a nestárnoucí seriál kritérií Giant Liga, za kterým stojí Honza Kotal zvaný Kotlík. Tak jak je zvykem, na startu se sešla slušná konkurence a dalo se čekat pěkný rychlý závod...a rychlostní průměr 46,5 km/h to jen potvrdil. Taktika byla jasná, pokusit se urvat nějaký ten bod. S Kubou jsme za celý závod neprohodili ani slovo, stačilo totiž pár pohledů či zakývání hlavou a oba jsme věděli, co máme dělat. Na to, že zatím nejsme zdaleka ve formě, podařilo se nám urvat 7 bodů a bylo z toho pro mě 6.místo. Zkrátka jsme si závody užili...díky za ně! Více ve fotogalerii... PS: mám radost...radost, že můžu zase závodit...chybělo mi to! Bínič Dopoledne ještě v kanceláři a aby moc neotekly nohy, mám je na stole...to snad každý pochopí ne :))) ... Dopoledne ještě v kanceláři a aby moc neotekly nohy, mám je na stole...to snad každý pochopí ne :))) ... Patrony s palivem od Amixu připraveny... jeden bidon pro mě, druhý pro šéfa... musím si ho předcházet :-P ... Patrony s palivem od Amixu připraveny... jeden bidon pro mě, druhý pro šéfa... musím si ho předcházet :-P ... Sakra to je hodin... Kubánec mě má vyzvednout, ale nestíhá. Dle výpočtu dorazíme na závody cca 15 min před startem, proto lezu na válce, abych trošku roztočil nohy. Nakonec jsme dorazili 30 min před startem...pohoda. Sakra to je hodin... Kubánec mě má vyzvednout, ale nestíhá. Dle výpočtu dorazíme na závody cca 15 min před startem, proto lezu na válce, abych trošku roztočil nohy. Nakonec jsme dorazili 30 min před startem...pohoda. A už frčíme...a hned pěkně z ostra...není na co čekat, honí se černé mraky a nikdo nechce zmoknout... A už frčíme...a hned pěkně z ostra...není na co čekat, honí se černé mraky a nikdo nechce zmoknout... S Martinem Boubalem jsme vydrželi kroužit před hlavním polem 5 kol...a sakra to bolelo...ale co bolí, to sílí... S Martinem Boubalem jsme vydrželi kroužit před hlavním polem 5 kol...a sakra to bolelo...ale co bolí, to sílí... Je to rebel... skoro netrénuje, jen závodí... a jede sakra dobře! Rozjížděl každý spurt a dělal mi pozici, velký díky kápo :) ... Je to rebel... skoro netrénuje, jen závodí... a jede sakra dobře! Rozjížděl každý spurt a dělal mi pozici, velký díky kápo :) ... Průměr 163 tepů, max 193. Žádné flákání, intenzita je potřeba. Hroty jsou sprinty na prémie a v druhé půlce cca 7 min nad 180 tepů v úniku. Čau na dalších závodech... již brzy... Průměr 163 tepů, max 193. Žádné flákání, intenzita je potřeba. Hroty jsou sprinty na prémie a v druhé půlce cca 7 min nad 180 tepů v úniku. Čau na dalších závodech... již brzy...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies