Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Jsme tu zpět s BGFITEM...

Vytvořeno15.05.2017
Už to zase do Vás hustíme. Měření posedu je prostě cesta vpřed... Už to zase do Vás hustíme. Měření posedu je prostě cesta vpřed... Už to zase do Vás hustíme. Měření posedu je prostě cesta vpřed... A jsme rádi, že tu nejsme zbytečně a našich služeb využíváte :) A jsme rádi, že tu nejsme zbytečně a našich služeb využíváte :) Můžete mít kolo jaké chcete, třeba za milion peněz, ale nikdo Vám nezaručí, že se Vám na něm pojede dobře. Od toho tu je BGFIT, který může udělat i z běžného kola limuzínu na dlouhé cesty :) Můžete mít kolo jaké chcete, třeba za milion peněz, ale nikdo Vám nezaručí, že se Vám na něm pojede dobře. Od toho tu je BGFIT, který může udělat i z běžného kola limuzínu na dlouhé cesty :) Jarda to má už v ruce. Jarda to má už v ruce. kolokram-bgfit-cesta-vpred-5 Trocha času, úprav a ze svého kola nebudete chtít slézt :-) Trocha času, úprav a ze svého kola nebudete chtít slézt :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies