Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Když se vybírá pečlivě, usnadní se spoustu práce...

Vytvořeno24.04.2017
Fotíme fotíme, ať je na co vzpomínat. BG FIT na Cipollini RB 800. Fotíme fotíme, ať je na co vzpomínat. BG FIT na Cipollini RB 800. Fotíme fotíme, ať je na co vzpomínat. BG FIT na Cipollini RB 800. kolokram-bg-fit-cipollini-rb-800-2 CIPOLLINI RB 800 s intergrovanou sedlovkou. Díky dobrému výběru velikosti možná i se stěstím se pro nářadí na řezání nemuselo sahat. :) Novému majiteli prostě sedlo jako ... na hrnec. Vždyť to znáte :-) CIPOLLINI RB 800 s intergrovanou sedlovkou.
Díky dobrému výběru velikosti možná i se stěstím se pro nářadí na řezání nemuselo sahat. :)
Novému majiteli prostě sedlo jako ... na hrnec. Vždyť to znáte :-)
Dupat do pedálů v uzavřeném prostoru zrovna nejpříjemnější není...ale nebojte, napít Vám určitě dáme a když bude nejhůř, můžeme Vás třeba ovívat ručníkem . :)) Dupat do pedálů v uzavřeném prostoru zrovna nejpříjemnější není...ale nebojte, napít Vám určitě dáme a když bude nejhůř, můžeme Vás třeba ovívat ručníkem . :)) Člověk by se i zapotil. Neváhejte a cyklohadry s sebou. Nebo je to tím kolem, co chce jet stále vpřed a nedá Vám chvíli odpočinku? Člověk by se i zapotil. Neváhejte a cyklohadry s sebou. Nebo je to tím kolem, co chce jet stále vpřed a nedá Vám chvíli odpočinku? A je to! U rámu s integrovnou sedlovkou moc prostoru pro nastavení výšky sedla opravdu není. Proto výběr kola není dobré zanedbat a u tohoto případu obzvlášť. Tady ale kolo svému majiteli padne krásně. A je to! U rámu s integrovnou sedlovkou moc prostoru pro nastavení výšky sedla opravdu není. Proto výběr kola není dobré zanedbat a u tohoto případu obzvlášť. Tady ale kolo svému majiteli padne krásně.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies