Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pravá tvář imaginárních andělů, aneb anketa kolokrámských záložních sil III.

Vytvořeno24.01.2017
Když surfujete po internetu a sháníte nějaký dárek, či nezbytnost k možnosti dalšího provozování vašeho koníčka, jsou v zásadě dvě možnosti. Jít po ceně, nebo kvalitě. Ta první je snadno ovlivnitelná konkurenčními cenami a stačí Vám k tomu trocha zkušeností s prací Googlu. Druhou je pak důvěra ve značku, opírající se o spolehlivost, kvalitu a důvěru zákazníka. To, že jste dočetli až sem znamená, že nepatříte k té "beztvaré" mase, jejímž jediným bohem je slovo "sleva“. My v Kolokrámu totiž nestavíme pouze na reklamních sloganech a snaze o ulovení zákazníka na vábničku výhodnější ceny, než jakou nabízí konkurence. My jsme totiž Kolokrám, firma s vlastní tváří. Dovolte nám tedy, abychom Vám postupně představili naše zaměstnance, ty, kteří se dnem i nocí starají o Vaši spokojenost, pečují o Vaši důvěru, nebo prostě dokáží nabízet takové služby, které Vám jinde chybí.

Třetím pánem na holení je Jan Linhart aneb Linhartík :) ....

- jaká byla tvoje cesta do Kolokrámu? Přímo hlavou dolů. To byla jízda, kdybych to věděl, co mě tu čeká, v životě bych neopustil ostrov (IRSKO)!   - jak dlouho už je Kolokrám tvým trvalým bydlištěm? Přibližně šest let, nejsem si jist, strašně to letí a počítat mě to nebaví.   - nežárlí manželka na tvoji práci? Ta žárlí snad na všechno ... :)   - je to jen práce, nebo závislost/koníček? Jak kdy a v jakém ročním období.   - tvůj nejhorší zážitek/chvíle, kdy by sis přál být na druhé straně zeměkoule? Pro mě? Výstava v Praze, rok 2012, kdy nám štípli kolo, to se my vrylo pod kůži!   - raději mluvíš nebo preferuješ mailovou komunikaci? Nenávidím psaní, zrovna teď už mám okousané všechny nehty na prstech.   - v čem vidíš svoji specializaci? No ve psaní e-mailů to zrovna nebude, takže třeba v něčem, co je opravdu hodně fyzicky těžký. Třeba přerovnávání koncovek :).   - dokážeš odhadnout, kdy se tě snaží zákazník doběhnout? No u někoho to poznám hned, jak vstoupí do dveří.   - Tvůj nejdelší pracovní den (výstava/non stop setrvání v procesu)? Výstava, no jak jinak.   - co by sis vzal na pustý ostrov kromě pracovního mobilu? Kýbl čokoládového proteinu od Nutrendu, fakt lahoda, mňam.   - jak vidíš podobu internetového prodeje za kupříkladu deset let? Pokud zákazník nedostane svojí objednávku do hodiny od objednání, tak se fakt "posere" ...   - vzpomínáš na svůj první den v Kolokrámu? Njn. Hlavně na tu jízdu do Německa, co jsem strávil poprvé s Jonášem (Lukášem Povondrou).   - co bys označil jako svůj nejlepší obchod? Tak na ten stále ještě čekám.   - punk nebo disco? Disco Disco.   - tequila nebo ionťák? Tak tady to asi prohraju, ale ionťak, nooo.   - dovolená v Karbiku, nebo účast na Paříž Roubaix? Z Karibiku rovnou na EVLS Prague.   - Kuba, nebo Cuba Libre? Cuba Libre jestli je to chlast?   - píchačky, nebo dokončení úkolu? Většinou je zapotřebí dokončit, než se jde píchat. :)   LINHARTÍK kolokram-jan-linhart-1 kolokram-jan-linhart-2

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies