Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

KOLOKRÁMNÍ KOLOTESTOVÁNÍ

Vytvořeno19.10.2016

Vyzkoušej si na liberecké prodejně SPECIALIZED nové modely kola ROUBAIX 2017 nebo elektro střelu LEVO!

STŘEDA 2.LISTOPADU 2016 po celý den 9:00-17:00

REICHENBERG CONCEPT STORE

    specialized-testovacka  

Síla a pohodlí

Všichni z Vás jste jistě slyšeli mnohé zkazky o Pekle Severu, závodě, který dokáží dokončit jen ti nejodolnější z cyklistů. Právě po cílovém městě této jarní klasiky byl pojmenován jeden z modelů značky Specialized, stroj Roubaix. Na tom by nebylo nic divotvorného, pokud by neprošel pro příští modelový rok jednou radikální proměnou. Do nitra jeho představce byla totiž umístěna integrovaná pružící jednotka Future Shock, mající za úkol zneškodnit rázy a otřesy, které cyklista „schytá“ na rozbitém podkladu. Že se Vám předchozí řádky zdají až moc velkým sci-fi? Kdepak, nejde o nic ze světa budoucnosti, ale o realitu, se kterou se můžete setkat a vyzkoušet si ji na vlastní kůži již za pár dní na liberecké pobočce kolokrámského Specialized Concept Store. Ani v našem severském regionu není nouze o silnice dlouhá léta žadonící o nový povrch, nebo úseky, kde dlaždiči nedávali pozor na pravidelnost skládání žulových obelisků. A to je právě ten správný podklad, abyste dokázali odhalit vše, co je v novince firmy Specialized ukryto. Kromě „šílenců“ snažících se v každém kopci vyrvat vlastní srdce z těla frekvencí blízké dvoustovce, však myslíme i na ty, kteří si chtějí užít pohodlí jiného rázu. Pro ty máme nachystané testovací stroje Levo. Ty jim dokáží nabídnout nejen pěkné pohoupáníčko v technicky náročných místech, k čemuž jsou jim nápomocny zdvihy vidlic a tlumičů, ale současně díky motorům usnadní i šplhání ke startovním místům těchto klikatých a drncavých trailů. Jak vidíte, ve středu 2. 11. 2017 v době od 9 do 17 hodin si u nás vybere snad každý :). Neváhejte proto vytáhnout ještě jedenkráte před zimou svůj cyklistický frak a dřeváky/karboňáky a doražte k nám do Liberce. Až se dosyta vyřádíte na kolech, svoje zážitky můžete probrat s ostatními účastníky u šálku vynikající kávy Hausbrandt. Na viděnou se těší parta kolokrámských pekelníků se zatraceně ostrým nářadím, která Vaše kolo připraví vždy k naprosté spokojenosti. Svoboďák a spol.     Podmínky pro zapůjčení: - zapůjčení kola je na dobu 1-2 hodiny, na základě předchozí domluvy, či objednání ( emailem na vladislav.karasek@kolokram.cz ) - vyzkoušet kolo si můžete na vyznačeném testovacím okruhu nebo po domluvě i kdekoliv jinde - k dispozici máte zázemí našeho krámu, ionťák od Enervitu, dobrou italskou kávu a také sprchu   Co s sebou? - dobrou náladu a doklad totožnosti   ANEB KDO DŘÍV PŘIJDE, TEN DŘÍV TESTUJE a to vše ... ... ZADÁRA !!   Těšíme se na Vás na adrese: Hlávkova 691 (u hokejky) Liberec Ruprechtice 460 14    

Volné termíny jsou k dispozici na tomto odkazu

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies