Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolochrám žije, aneb střípky z Letňan počtvrté

Vytvořeno01.04.2016
I zítra pojedeme bomby Takže přátelé, na co se těšit zítra - sobotu? Takže přátelé, na co se těšit zítra - sobotu? Od nějakých cca 11 hodin na plnou tuhle Kubancovu sedačku. Na pány z obrázků naživo, na skutečný majitele těchto nádherných strojů. A na to, že i zítra pojedeme bomby! Od nějakých cca 11 hodin na plnou tuhle Kubancovu sedačku. Na pány z obrázků naživo, na skutečný majitele těchto nádherných strojů. A na to, že i zítra pojedeme bomby! A tímto se loučí váš dosavadní kolokrámnický průvodce po FOR BIKES Brychťák. Zítra už zas fotím Bíteš, nazdar, zdar! Pozdravujte zbytek kolokrámnické smečky na pavilonech. Budou tam pro Vás! A tímto se loučí váš dosavadní kolokrámnický průvodce po FOR BIKES Brychťák. Zítra už zas fotím Bíteš, nazdar, zdar! Pozdravujte zbytek kolokrámnické smečky na pavilonech. Budou tam pro Vás!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies