Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Makáme, finišujeme, kompletujeme… magoříme

Vytvořeno17.03.2016
Období příprav na výstavu je doba hektická, tomu věřte! Někdy je to "na hlavu“ a na odpočinek není moc času. Ale když už to má člověk jednou, takříkajíc, v prackách, můžeme si občas pro odlehčení dovolit i nějakou tu volovinu, aby čas lépe ubíhal a udržela se správná nálada. Nabízíme vám tentokrát náhled na kompletaci dalších exponátů v uvolněné atmosféře. Bude už jen na vás, jak tentokrát dopadne porovnání produkce ze "starého kontinentu“ (Colnago) versus USA (Parlee). Radek a František už jedou delší dobu bomby, tak se nedivte, že: "…už nám všem tady z toho hrabe…“ :) ... (Nebo je v tom něco jiného? Jako např. viz. Jáchyme, hoď ho do stroje: "…takový chlapec po vyučení je zvyklý brát pět až šest set! U nás bere pět až šest tisíc! Říká si, co s tím??? Z toho se musí zákonitě zbláááznit!!!“ ) foto: Tomáš Tesařů, text: Pája a Cuba Libre

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies