Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Body Geometry Fit by Kolokrám ...

Vytvořeno28.05.2015
Pokud nejste spokojeni se svým stávajícím posedem, nechte si poradit od matadora. Náš body geometry technik Vás nenechá pláchnout nespokojené. Dneska to bude asi o nastavení drsňáka ... Dneska to bude asi o nastavení drsňáka ... ... tak se na to podíváme ... ... tak se na to podíváme ... .. náš fyzioterapeut Jarda Jisl ... .. náš fyzioterapeut Jarda Jisl ... ... to má v ruce a dokáže poradit každému ... ... to má v ruce a dokáže poradit každému ... ... nejen profíkům ... ... nejen profíkům ... ... ale i běžným smrtelníkům ... ... ale i běžným smrtelníkům ... ... jako je třeba tento pán ... ... jako je třeba tento pán ... ... který pokukoval ... ... který pokukoval ... ... a pokukoval po kole Cipollini ... ... a pokukoval po kole Cipollini ... ... teď už ho má doma a jezdí pro radost. ... teď už ho má doma a jezdí pro radost. Pokud máte zájem o BG FIT z rukou profesionálů, máte u nás dveře otevřené. http://www.specializedkolokram.cz/bg-fit Děkujeme za přízeň. Pokud máte zájem o BG FIT z rukou profesionálů, máte u nás dveře otevřené. Děkujeme za přízeň.    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies