Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Jdeme i přes mrtvoly ...

Vytvořeno14.05.2015

Dlouho jsme tu neměli žádnou stavbu. Je plná sezóna, materiál se nám hromadí a Raitřík nám z toho všeho ochořel.

Nenecháme Vás odpočinout :)

A je to tu ... A je to tu ... ... nejlepší Raitříkův kamarád, pan kapesník ... ... nejlepší Raitříkův kamarád, pan kapesník ... ... občas se na nás i usměje :) ... ... občas se na nás i usměje :) ... ... vyždímat pytlík ... ... vyždímat pytlík ... ... připravit rulku .... ... připravit rulku .... ... a jdem na to! ... ... a jdem na to! ... ... až se mi z těch zubů na kazetě klíží zraky ... ... až se mi z těch zubů na kazetě klíží zraky ... ... jo, a stavíme Fondriesta, jen taková poznámka ... ... jo, a stavíme Fondriesta, jen taková poznámka ... ... pořádně to utáhnout ... ... pořádně to utáhnout ... ... vysmrkat ... ... vysmrkat ... ... nalepit folii pod řetěz ... ... nalepit folii pod řetěz ... ... zaříznout krk :) ... ... zaříznout krk :) ... ... sbírá se nám to tu, pofrkané kapesníky ... ... sbírá se nám to tu, pofrkané kapesníky ... ... a jedeme dál ... ... a jedeme dál ... ... hladina čaje poklesla ... ... hladina čaje poklesla ... ... šup sem ... ... šup sem ... ... šup tam s řídítky ... ... šup tam s řídítky ... ... los medikámentos ... ... los medikámentos ... ... všechno precizně ... ... všechno precizně ... ... taky je třeba proti bacilům bojovat jiným medikámentem :) ... ... taky je třeba proti bacilům bojovat jiným medikámentem :) ... ... šup tam s miskama ... ... šup tam s miskama ... ... ten Raitřík ... ... ten Raitřík ... ... už to hází i po zemi ... ... už to hází i po zemi ... ... je mu mizerně, ale přesto to dá! ... ... je mu mizerně, ale přesto to dá! ... ... druhá várka čaje ... ... druhá várka čaje ... ... a kapesníčků je víc a víc ... ... a kapesníčků je víc a víc ... ... nasadit kliky ... ... nasadit kliky ... ... hmmm, to je ale "burdel" ... ... hmmm, to je ale "burdel" ... ... kuk ... ... kuk ... ... už to skoro bude ... ... už to skoro bude ... ... leze mu to už i z kapes ... ... leze mu to už i z kapes ... ... vyladit a spat? ... ... vyladit a spat? ... ... Raitřík by rád ... ... Raitřík by rád ... ... hladinka ohnivé vody taky poklesla ... ... hladinka ohnivé vody taky poklesla ... ... řetěz vrčí ... ... řetěz vrčí ... ... Raitřík hlásí hotovo ... ... Raitřík hlásí hotovo ... ... zdrhám do betle! Čau! ... zdrhám do betle! Čau!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies