Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

První „Lopatárna“

Vytvořeno10.04.2015
Po zimní přestávce se opět rozjel domácí seriál nejrychlejších kritérií Giant Liga na plzeňské Lopatárně. Po předchozích úspěších, kdy zde barvy našeho týmu sbíraly úspěchy a my pravidelně bojovali o prestižní dres bodovací soutěže, bylo jasné, že lebka Kolokrámu na startovní čáře nemůže chybět. - - Do Plzně jsem se rozjel z Kolokrámníků bohužel sám, zbytek týmu se ještě asi neprobudil ze zimního spánku. Tento závod mi zapadá perfektně do plánu, jak efektivně a rychle roztočit nohy před závodním víkendem a stejně to bylo i ve středu. Sjela se opravdu pekelná konkurence v čele s našima předníma bajkerama, krosařema a vlastně kompletní českou špičkou. Od ředitele jsem dostal úkol dovézt na sever puntíkatý dres, ale bylo mi jasné, že jako sám voják v poli toho dneska moc neudělám, ale nevzdával jsem to a dlouho jsem si takhle nekřivil držku, když jsem v padesátce spurtoval na pásku. I když se puntíky zatím nekonají, myslím, že se lebka opět ukázala v dobrém světle, a tak doufám, že příští týden přijedeme v trochu silnějším počtu a nějaký ty body dovezeme. O víkendu mě čekají Soběslavské okruhy a první šlápnutí v rámci seriálu UAC. Tak držte palce. Kolokrámník Martin

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies