Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Dresy Sýkora 2015 - Testováno na lidech!

Vytvořeno06.03.2015
Po včerejší ochutnávce z inovované edice dresů CK Kolokrám Svojany přicházíme s detaily jednotlivých prvků a samotného "nasazení"! Doufáme že si tak uděláte lepší představu o kvalitě a vyladění, kterému jsme ve spolupráci s firmou Sýkora věnovali opravdu mnoho času. Kontrast barev černá -fluo žlutá - bílá je nezaměnitelný. Pozor firma Sýkora nové upravené logo ... Kontrast barev černá -fluo žlutá - bílá je nezaměnitelný. Pozor firma Sýkora nové upravené logo ... ... přední díl zůstává skoro beze změn ... ... přední díl zůstává skoro beze změn ... ... spodní lem dresu je z jiného materiálu, který Vám pěkně bude držet na kraťasech i při tom největším uragánu ... ... spodní lem dresu je z jiného materiálu, který Vám pěkně bude držet na kraťasech i při tom největším uragánu ... ... prostor pod paží je také inovován a opatřen materiálem, který dýchá. Pot je prevít :) ... ... prostor pod paží je také inovován a opatřen materiálem, který dýchá. Pot je prevít :) ... ... tři kapsičky a na prostřední z nich reflexní prvek ... ... tři kapsičky a na prostřední z nich reflexní prvek ... ... kraťasy prošly kompletní změnou. Nové šle, upravená délka předního dílu, reflexní prvky ... ... kraťasy prošly kompletní změnou. Nové šle, upravená délka předního dílu, reflexní prvky ... ... silikonový proužek ... ... silikonový proužek ... ... a design by Petr Slavíček ... ... a design by Petr Slavíček ... Kdo dělá velká ramena? No přece lebkoun ... Kdo dělá velká ramena? No přece lebkoun ... ... přední strana dresu doplněna o spodní neklouzavý pruh ... ... přední strana dresu doplněna o spodní neklouzavý pruh ... ... odvětrané podpaží ... ... odvětrané podpaží ... ... neklouzavý proužek ... ... neklouzavý proužek ... ... nové šle přední část ... ... nové šle přední část ... ... přepracovaná i zadní část ... ... přepracovaná i zadní část ... ... sedí pěkně, přepracované švy, reflexní logo Sýkorky ... ... sedí pěkně, přepracované švy, reflexní logo Sýkorky ... ... široký lem na konci nohavice ... ... široký lem na konci nohavice ... ... opatřený silikonovým proužkem ... ... opatřený silikonovým proužkem ...      

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies