Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

KPŽ Orlík 26. 6. 2020

Vytvořeno03.07.2020

KPŽ Orlík 26.6.2020 KPŽ Orlík 26.6.2020

KPŽ Orlík 26.6.2020 (Klub Přátel Železnice ?  - tentokrát je to o něčem jiným ...) Na startu v bloku č.5 a 300 lidí před sebou - masakr! Z dálky slyším speakra, jak řve: Start!!!, ... a my ještě nekonečnou minutu(to by se Albert Einstein s jeho teorií relativity divil! ) stojíme na místě a čekáme, než se to vůbec pohne. Jednoho už brní z nervozity celej člověk, ale pak se to najednou pohne a ...! Začíná peklo!

A challenge o to, na kterou pozici se dá dojet. Prodírám se urputně lidma kolem a přede mnou, hlásím: "z leva, z prava", odstrkuju borce mimo ideální stopu, ale nezapomínám vždy poděkovat - kousek mozku jsem ještě nevypnul . Dnes se práší za kočárem a po těch bahnitých závodech je to lehce nezvyk. Proto taky je to tentokrát celkem rychlé a dojet si dopředu není úplně jednoduchý, no, spíš vůbec jednoduchý!

Začínám v puse cítit příchuť krve, neklamnou to známku toho, že si docela dávám. Na 40.km jsem někde cca na 35. figuře celkově a v kamenitým sjezdu chytám defekt na zadek, zase! Mlíko všude! Zastavuju, funím vzteky a dofukuju (gumu ). Nějak to ale nefunguje??, zkouším jet dál, jestli se mlíko chytne.

Po 2km zastavuju znovu, vyndavám zadní kolo abych, jako barman, prošejkroval mlíko, dávám druhou bombičku a ta mi celá vesele fičí do ksichtu! Tak nic, no?>? nezbývá než opatrně dojet na občerstvovačku, která je cca na 50 km. Tady prosím o dofouknutí z velké pumpy - tohle už drží, super!

Tak teď už jenom v "klidu" do cíle. Je z toho celkově 59. místo a 12. v kategorii. Další zážitek, další "zářez do pažby" a další osobní příběh, a o tom to je . Text k fotce níže: "Tady je sice okolo voda, ale já mám všude mlíko, jako v mlíčným báru , jenže mi je tentokrát ..... platný!"

Tak zase někdy.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies