Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Venge - pozdravy z Rakouska

SW Venge - pozdravy z Rakouska
Vytvořeno24.06.2020
... které posílá spokojený zákazník. ... které posílá spokojený zákazník. Co může být lepšího, než takové pokochání se nádhernou krajinou! Co může být lepšího, než takové pokochání se nádhernou krajinou! Cyklistika a hory k sobě prostě patří! Cyklistika a hory k sobě prostě patří! Co na tom, že se v horách člověk lehce unaví - má potom zase čas vnímat tu okolní nádheru a uvědomuje si, co je pro život opravdu důležité. Co na tom, že se v horách člověk lehce unaví - má potom zase čas vnímat tu okolní nádheru a uvědomuje si, co je pro život opravdu důležité. Pracovní zásluhy to rozhodně nebudou - není nad to, zastavit třeba u hospůdky, dobře se najíst, napít, vyspat v čistém horském vzduchu provoněném bylinkami z luk a ráno opět vyrazit ... Pracovní zásluhy to rozhodně nebudou - není nad to, zastavit třeba u hospůdky, dobře se najíst, napít, vyspat v čistém horském vzduchu provoněném bylinkami z luk a ráno opět vyrazit ... ... a když už je zase unavenej "jako kráva", může se klidně i napást! 🙂 ... a když už je zase unavenej "jako kráva", může se klidně i napást! 🙂

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies