Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

PINARELLO Dogma

Vytvořeno22.06.2020
Co ale rozhodně není dogma je to, že není kolo jako kolo! Už jste někdy zažili cestu do vesmíru? Tím nemyslíme zážitky Bohuše Stejskala z Dědictví aneb ... :-D. Takže asi nezažili. Ale i tak, myslíte, že může být ještě něco víc? Snad třeba cesta do vesmíru, něco jako slavná Space Odyssey od A.C.ClaNa čem se na takovou štrapáci vydat? Zapomeňte na všelijaké ty Falcony a Dragony Elona Muska i na starý dobrý osvědčený Sojuz. Máme tady něco lepšího, něco, co se hodí na objevování nových světů, protože ono to samo o sobě je tak trochu jako z jiného světa. PINARELLO DOGMA. Na čem se na takovou štrapáci vydat? Zapomeňte na všelijaké ty Falcony a Dragony Elona Muska i na starý dobrý osvědčený Sojuz. Máme tady něco lepšího, něco, co se hodí na objevování nových světů, protože ono to samo o sobě je tak trochu jako z jiného světa. PINARELLO DOGMA. A představte si, že by se potkaly dva stroje. Třeba Pinarello, na kterém Jan Ullrich vítězně absolvoval TdF a zde prezentovaný přístroj, také Pinarello. Napadá nás srovnání, když už jsme začali s tím vesmírem :-D. Pamatujete si, jak to vypadalo, když se potkali dva robůtci WALL-E a EVE? Nepřipomíná vám to něco:-D? Tak tedy - vzhůru ke hvězdám - přejeme šťastnému majiteli! https://www.youtube.com/watch?v=p9BoEuwuzIk&list=PLVAv1vvCwGh6A-w48cCfDF7KM7T_7Nnw8 A představte si, že by se potkaly dva stroje. Třeba Pinarello, na kterém Jan Ullrich vítězně absolvoval TdF a zde prezentovaný přístroj, také Pinarello. Napadá nás srovnání, když už jsme začali s tím vesmírem :-D. Pamatujete si, jak to vypadalo, když se potkali dva robůtci WALL-E a EVE? Nepřipomíná vám to něco:-D? Tak tedy - vzhůru ke hvězdám - přejeme šťastnému majiteli!
https://www.youtube.com/watch?v=p9BoEuwuzIk&list=PLVAv1vvCwGh6A-w48cCfDF7KM7T_7Nnw8

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies