Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

XC Kadaňské okruhy (Pohár Peruna)

XC Kadaňské okruhy (Pohár Peruna)
Vytvořeno16.06.2020

Neděle 14.6. - v plánu je cross country závod ze série Pohár Peruna s názvem XC Kadaňské okruhy. Předpověď není zrovna příznivá :-o. To, že bude pršet, je jasný už předem... První projetí okruhu po dešti a už se bahýnko slušně lepí "na paty" a na gumy. Následuje rozjetí před závodem po silnici a v tu chvíli začínají opět padat kapky. Kličkovat a proplétat se mezi nimi nemá smysl, začíná pršet houšť a houšť(...chčije a chčije... viz. děda Komárek/Na samotě u lesa :-D), dobrých 20 minut před startem stojíme všichni pod stany a vyloženě jen čekáme na povel ke startu/k rozplavbě :-D. Čeká na nás osm okruhů po lučních cestách, které se naráz proměnily v bahenní koryto a v podstatě už není možnost vybrat "suchou" stopu, třeba alespoň po trávě... Ve 14:00, za vydatného deště, start! Okamžitě plné oči vody, bahna a to i přes brýle - co jiného se taky dalo čekat? V nájezdu do druhého kola již jen ve dvojici a vzdalujeme se ostatním. Třetí kolo jsme spolu "proplavali a probrodili" a začátek čtvrtého kola se mi stává osudným! V dlouhém, rychlém sjezdu mi bere vyjetá kolej přední kolo, zavřely se rejdy :-D a jdu k zemi... "... zemeguľu budete rypákom ryť ..." vzpomínám si na slova majora Terazkyho z Černých baronů. Epic se bezpečně zastavuje na trávě, ovšem já osobně to mám jak tobogán v aquaparku a pokračuju ve skluzu dalších 20m. Rychle zpět na kolo a pokud možno v klidu se dostat zpátky do tempa, tentokrát již osamoceně na druhé pozici. Na chvilku se déšť uklidnil, na bahenní lázni to bohužel nic nemění - bahenní lázně skoro jako v Piešťanoch :-D. Šesté kolo - opět se poroučím k zemi a nabírám plnou náruč bahna(... ještě tě mám, plnou náruč ... zpívá J.Korn a já teď vlastně můžu taky :-D), boží toto! Stále se ale držím na druhém místě a borců o kolo zpět jsem minul již nespočet. Poslední kolo, poslední výjezd po kluzké rozbahněné louce, závoďáci o kolo zpět v nejlepší možné stopě! Musím je objet, podkluzuje mi zadní kolo a já slézám... V tu chvíli okolo mě letí Vojta Marvan, chvíli přemýšlím o tom, že jsem mu dal rundu?! I info z trati bylo "před tebou nikdo, za tebou nikdo", ale už už je pozdě. Pár metrů do cíle a třetí příčka je připravená pro mě! Dobahněno! Trochu rozdrbaný levý koleno, špína, bahno úplně všude, ano i v trenkách, ale člověk jako my si to užije i tak :-D.

písmák Filip Jedu, kloužu, padám, zvedám se, zase jedu, ... a tak pořád dokola. Jedu, kloužu, padám, zvedám se, zase jedu, ... a tak pořád dokola. Ale že nám ta zeleň po spršce vyrašila! A bahýnka se taky urodilo ... &##x1f603;! Ale že nám ta zeleň po spršce vyrašila! A bahýnka se taky urodilo ...! Jeden by řekl, že sám sebe takhle zasr... snad ani nejde, ale tady je důkaz. Jde to! Jeden by řekl, že sám sebe takhle zasr... snad ani nejde, ale tady je důkaz. Jde to! Tak dnes jsem si vybahnil Tak dnes jsem si vybahnil "trojku"!(a bez lázeňskýho příplatku za bahenní zábaly)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies