Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bella Italia - Cipollini RB1K

Vytvořeno12.06.2020
Ano, už jste ho u nás viděli. Ale některé věci jsou, takříkajíc nadčasové! Ano, už jste ho u nás viděli. Ale některé věci jsou, takříkajíc nadčasové! Co to znamená? Že se prostě jen tak neokouká! Co to znamená? Že se prostě jen tak neokouká! Má výraznou muskulaturu, snad podle svého kmotra Mária? Má výraznou muskulaturu, snad podle svého kmotra Mária? Možná. Mário vždycky byl kus chlapa a tohle je kus (s velkým K!) rámu! Možná. Mário vždycky byl kus chlapa a tohle je kus (s velkým K!) rámu! Číhá tady v šeru jako šelma připravená vyrazit za kořistí ... Číhá tady v šeru jako šelma připravená vyrazit za kořistí ... Jako má třeba gepard tělo dokonale uzpůsobené k rychlému běhu, co vidíte tady? 😃 Možná jenom uslyšíte zašustění a...! Je pryč! Jako má třeba gepard tělo dokonale uzpůsobené k rychlému běhu, co vidíte tady? 😃 Možná jenom uslyšíte zašustění a...! Je pryč! Je to dravec, je to predátor a ještě ke všemu nád - her - nej!!! Je to dravec, je to predátor a ještě ke všemu nád - her - nej!!! Je to RB1K. Je to RB1K. CIPOLLINI RB1K THE ONE! Tak co? Myslíte si, že už jste ho teda viděli a že už to stačí ...? CIPOLLINI RB1K THE ONE! Tak co? Myslíte si, že už jste ho teda viděli a že už to stačí ...?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies