Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

UAC První šlápnutí - Chýně

UAC První šlápnutí - Chýně
Vytvořeno08.06.2020
Nedobrovolně "prodloužená zimní příprava" končí a je tu konečně ofiko závod se startovním číslem na zádech. Silniční závod na 66km. Po drobných zdravotních problémech na začátku týdne jsem včera sedl na kolo, abych zjistil, jestli je alespoň to kolo připravený :-D. Kolo O.K., můžeme tedy jet. Dnes teda závod v Chýni - total placka, úzká silnice, halda lidí, no prostě kombinace za všechny prachy. Dvanáct okruhů to jistí a vědomí, že závod bude rychlý, rovněž. Ve 13:00 odstartováno a hned "plný plyn"! Pro některé závoďáky je to hromadný start po dlouhé době, takže brzda - plyn - levá - pravá, hlavně žadný smotek! Druhá runda - otevírá se okno a možnost zkusit odjet... Vím, že to nemá úplně cenu, ale já dnes(a i někdy jindy :-D) prostě závodím a nebaví mě jezdit v balíku a čekat na posledních 100m. Ale, nic z toho není, pro tentokrát... Zhruba pátý kolo(trochu jsem se ztratil v počítání) a odjíždí trojice z balíku. Všichni tři v zastoupení nejsilnějších týmů, takže nezbývá než - nástup a dojet si je! Bolí to, bolí, ale dojíždím si k nim. Tenhle pokus o únik trval skoro dvě kola, bohužel taky bez úspěchu. Další okruhy cítím, že nemá cenu se nikam cpát. Je mi jasný, že se to neroztrhá a dojede se pohromadě, no co se dá dělat ... Poslední kolo nervózní - to už je klasika, teď je jediným cílem nelehnout! Hodně úzká cílová rovinka a v 60km/h se tou nudlí není kudy procpat dopředu. Takže nakonec 17. celkově, ale ve zdraví, bez pádu s dobrým pocitem - nohy šlapou, kola se točí...:-D! Kolokrámník Filip Kolo na kolo, loket na loket - první "Corona" start 2020! Kolo na kolo, loket na loket - první "Corona" start 2020! Mám, jako všichni, vyvalený oči a lačně táhnu vzduch do plic - a furt je ho málo! Znáte to ... žiletky jak jsme kdysi sami hlásili po prvních závodech 🙂 .... Mám, jako všichni, vyvalený oči a lačně táhnu vzduch do plic - a furt je ho málo! Znáte to ... žiletky jak jsme kdysi sami hlásili po prvních závodech 🙂 .... ... s rozvahou omrknout situaci, bystře najít vhodnou skulinu a - vypálit dopředu! Je to vlastně úplně jednoduchý! ... s rozvahou omrknout situaci, bystře najít vhodnou skulinu a - vypálit dopředu! Je to vlastně úplně jednoduchý!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies