Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bidony TACX ..... s lebkou

Vytvořeno08.05.2020
Příroda se nám začíná krásně probarvovat ... Příroda se nám začíná krásně probarvovat ... ... začínají teplé dny ... ... začínají teplé dny ... ... dny, kdy konečně vyrazíme "v krátkejch", ... ... dny, kdy konečně vyrazíme "v krátkejch", ... ... a taky dny, kdy už to chce fakt naplněný bidony - raději oba! ... a taky dny, kdy už to chce fakt naplněný bidony - raději oba! Ty starý už moc nevypadaj a ani zrovna dvakrát "nevoněj" 😃 ... Ty starý už moc nevypadaj a ani zrovna dvakrát "nevoněj" 😃 ... ... je tedy nejvyšší čas, zásobit se novými zásobníky tekutin na dlouhé švihy v teplém počasí - u nás není problém si vybrat. Z nabídky nebo podle vlastního návrhu! ... je tedy nejvyšší čas, zásobit se novými zásobníky tekutin na dlouhé švihy v teplém počasí - u nás není problém si vybrat. Z nabídky nebo podle vlastního návrhu!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies