Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mother´s Little Helper. Nebo spíš Father´s ???

Vytvořeno06.05.2020
Znáte, jak tuhle písničku zpívá Mick Jagger? A máte taky doma malého pomocníka? Znáte, jak tuhle písničku zpívá Mick Jagger? A máte taky doma malého pomocníka? Pomocníka máme, ale zatím nám chybí Merkur, Lego i Cheva ... Pomocníka máme, ale zatím nám chybí Merkur, Lego i Cheva ... ... mamka vaří nebo pere (?), taťka je zavalený prací a tak se junior Matteo Trenkin už od mala zaučuje v oboru 😃. ... mamka vaří nebo pere (?), taťka je zavalený prací a tak se junior Matteo Trenkin už od mala zaučuje v oboru 😃. Naštěstí máme dostatek nářadí pro všechny ruce, ochotné pomáhat! Naštěstí máme dostatek nářadí pro všechny ruce, ochotné pomáhat! Co to ten táta říkal? Uříznout sedlovku? Co to ale je??? Raději říznu i tady ... a tady ... Co to ten táta říkal? Uříznout sedlovku? Co to ale je??? Raději říznu i tady ... a tady ... ... aby neřekl, že jsem se celý dopoledne flákal. A dám mu to na jednu hromadu, ať si potom vybere! 🙂 ... aby neřekl, že jsem se celý dopoledne flákal. A dám mu to na jednu hromadu, ať si potom vybere! 🙂 Cóó? Rozkaz zněl jasně - řezat! 🙂 Cóó? Rozkaz zněl jasně - řezat! 🙂

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies