Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPOLLINI NK1K fluo

Vytvořeno05.05.2020
Zde na fotkách jedno z kol, která byla připravena na For Bikes 🙂 - velikost M, cena na vyžádání na mailu jakub.svoboda@kolokram.cz, záměna jednotlivých komponentů za jiné, vhodnější - není problém 🙂! Prodej samostatné rámové sady je také možný. Jak kdo chce. 😃 Zde na fotkách jedno z kol, která byla připravena na For Bikes 🙂 - velikost M, cena na vyžádání na mailu jakub.svoboda@kolokram.cz, záměna jednotlivých komponentů za jiné, vhodnější - není problém 🙂! Prodej samostatné rámové sady je také možný. Jak kdo chce. 😃 Tady názorný příklad - Dura může být pro někoho až, až, tak není problém zvolit nižší řadu ... Tady názorný příklad - Dura může být pro někoho až, až, tak není problém zvolit nižší řadu ... ... nebo jiný raději elektriku? Tak jo, vytaháme lanka a bowdeny, nasuneme kabely ... ... nebo jiný raději elektriku? Tak jo, vytaháme lanka a bowdeny, nasuneme kabely ... ... že chcete kazetu "víc do pohody"? Dobrá tedy, vyhovíme! Dáme tam něco víc do kopců! ... že chcete kazetu "víc do pohody"? Dobrá tedy, vyhovíme! Dáme tam něco víc do kopců! Takto budete mít usnadněnou práci s očistou a mazáním řetězu - vycvaknout spojku a je to! Takto budete mít usnadněnou práci s očistou a mazáním řetězu - vycvaknout spojku a je to! Ale posuďte sami - nebylo by škoda měnit tyhle parádní brzdy??? Ale posuďte sami - nebylo by škoda měnit tyhle parádní brzdy??? Sice byl původně pro For Bikes, ale v probouzející se přírodě, plné čerstvých barev listí a květů ... taky sem krásně zapadá, což? Sice byl původně pro For Bikes, ale v probouzející se přírodě, plné čerstvých barev listí a květů ... taky sem krásně zapadá, což? Dura Ace je zde kompletní, včetně kol. Dura Ace je zde kompletní, včetně kol. Prologo musí barevně taky ladit s celkem, měl to přeci být výstavní kousek ... Prologo musí barevně taky ladit s celkem, měl to přeci být výstavní kousek ... Ráfky ani nízký ani vysoký, přesně akorát a údajně vysoce aerodynamický! To už chce jenom vyzkoušet! Ráfky ani nízký ani vysoký, přesně akorát a údajně vysoce aerodynamický! To už chce jenom vyzkoušet! Dejte tedy vědět, jaký pedály máme připravit ... Dejte tedy vědět, jaký pedály máme připravit ... ... a přijeďte si ho osobně otestovat! Rádi vás uvidíme! ... a přijeďte si ho osobně otestovat! Rádi vás uvidíme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies