Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ferrari a De Rosa ...

Vytvořeno03.04.2020
... co mají společného? Design od pana Pininfariny, například ... :-D. Pod tou rudou je těch koníků mnohem, mnohem víc, ale stačí vidět toho jednoho jediného a každému je to hned jasné! Na modravém rámu je sice jenom malé, rudé srdíčko, ale taky dokáže pořádně zvednout tepy! Pod tou rudou je těch koníků mnohem, mnohem víc, ale stačí vidět toho jednoho jediného a každému je to hned jasné! Na modravém rámu je sice jenom malé, rudé srdíčko, ale taky dokáže pořádně zvednout tepy! ... koukáme pod kapotu a - jeden, dva, tři, čtyři, ... dvanáct! Dvanáct "hrnků"! Najde se taky podobná číslovka u De Rosy??? ... koukáme pod kapotu a - jeden, dva, tři, čtyři, ... dvanáct! Dvanáct "hrnků"! Najde se taky podobná číslovka u De Rosy??? Koukáte, co? Ale ne, v rámu není díra ve tvaru srdce! To je jenom italská rudá! Koukáte, co? Ale ne, v rámu není díra ve tvaru srdce! To je jenom italská rudá! Nic naplat, tady toho moc podobného nenajdeme. Brumlání, chrochtání a extázní řev vytočeného dvanáctiválcového "véčka" se určitě nedá srovnávat se sípáním "uvařeného" fáry na vrcholku stoupání, byť ho zdolával na takovém šperku ... Nic naplat, tady toho moc podobného nenajdeme. Brumlání, chrochtání a extázní řev vytočeného dvanáctiválcového "véčka" se určitě nedá srovnávat se sípáním "uvařeného" fáry na vrcholku stoupání, byť ho zdolával na takovém šperku ... ... zato tady, tady jo! Tenhle pán, dnes už vlastně studio s jeho jménem - to mají oba stroje společné - razítko v rodném listu! ... zato tady, tady jo! Tenhle pán, dnes už vlastně studio s jeho jménem - to mají oba stroje společné - razítko v rodném listu! Dva stroje a dohromady šest kotoučů ... Brembo versus Campa . Dva stroje a dohromady šest kotoučů ... Brembo versus Campa . Že by týmový mechaničák??? No někdy je potřeba mezi skupinkami závoďáků doslova létat ... Že by týmový mechaničák??? No někdy je potřeba mezi skupinkami závoďáků doslova létat ... Tak schválně, komu to při rozjezdu víc hrábne? Tak schválně, komu to při rozjezdu víc hrábne? Mámo, na víkend jedeme na chatu! Mámo, na víkend jedeme na chatu! Máme všechno? Cože, ještě sekačku? A kdo s ní bude ... ??? Máme všechno? Cože, ještě sekačku? A kdo s ní bude ... ??? Ještě že je to taková "placka" - nemusíme se bát zajíždět do garáže . Ještě že je to taková "placka" - nemusíme se bát zajíždět do garáže . Já se půjdu o víkendu trochu projet a ty zatím můžeš leštit Ferrari. No a když zbyde čas, tak se můžeš třeba ještě opalovat ... Já se půjdu o víkendu trochu projet a ty zatím můžeš leštit Ferrari. No a když zbyde čas, tak se můžeš třeba ještě opalovat ... A co vy? Taky už máte program na víkend? A co vy? Taky už máte program na víkend?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies