Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini Bond a Porsche

Vytvořeno30.03.2020
Bond a rychlá auta - to vždy neodmyslitelně patřilo k sobě ... Bond a rychlá auta - to vždy neodmyslitelně patřilo k sobě ... ... dobré, osvědčené netřeba měnit . Jen se tu připomíná současné dilema mnohých - kotoučovky nebo ráfkové??? ... dobré, osvědčené netřeba měnit . Jen se tu připomíná současné dilema mnohých - kotoučovky nebo ráfkové??? ... ve velikosti kol se téměř shodneme  ... ... ve velikosti kol se téměř shodneme ... ... oba kousky vypadají k světu - i v detailech ... ... oba kousky vypadají k světu - i v detailech ... ... u obou nám může vítr čechrat vlasy - tedy pokud nějaké máme . ... u obou nám může vítr čechrat vlasy - tedy pokud nějaké máme . ... shoda by mohla být i co se týká gum ...??? ... shoda by mohla být i co se týká gum ...??? Karbon? Tak ten naleznete tady i u toho vzadu ... Karbon? Tak ten naleznete tady i u toho vzadu ... ... jasně, držáky na pití má i ta bílá placka! Italská práce se tady snaží přiblížit dokonalosti té německé a naši sousedi za ta léta zase okoukali ledacos z té jižanské sochařiny - je z toho zajímavý srovnávací test . ... jasně, držáky na pití má i ta bílá placka! Italská práce se tady snaží přiblížit dokonalosti té německé a naši sousedi za ta léta zase okoukali ledacos z té jižanské sochařiny - je z toho zajímavý srovnávací test .

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies