Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

CIPOLLINI NK1K Anthracite Shiny

Vytvořeno25.03.2020
Nejvyšší model NK1K - aero stroj bez kompromisů (tedy až na ta základní kola :-D) ... zase jsme se sešli u zdi. U kamenné zdi, kde představujeme některé naše speciální kousky... ... zase jsme se sešli u zdi. U kamenné zdi, kde představujeme některé naše speciální kousky... ... u zdi, kde se tedy s námi můžete dívat a prohlížet si detaily nebo můžete mlátit hlavou o tu zeď, když zjistíte, že už vám ho někdo rychlejší vyfouknul rovnou před nosem ... ... u zdi, kde se tedy s námi můžete dívat a prohlížet si detaily nebo můžete mlátit hlavou o tu zeď, když zjistíte, že už vám ho někdo rychlejší vyfouknul rovnou před nosem ... 3D tiskárna nějak nefunguje, tak jsme šáhli do regálu pro 3T - snad taky dobrý, ne ...? 3D tiskárna nějak nefunguje, tak jsme šáhli do regálu pro 3T - snad taky dobrý, ne ...? Ty Fulcrumy jsou fakt "jenom základ", ale jako rezervní je neškodí mít nachystaný - rádi vám pomůžeme vybrat něco exkluzivnějšího, čeho je takový stroj hoden! Ty Fulcrumy jsou fakt "jenom základ", ale jako rezervní je neškodí mít nachystaný - rádi vám pomůžeme vybrat něco exkluzivnějšího, čeho je takový stroj hoden! Má snad někdo něco proti tomu, že je to jenom (doslova vychlazená díky počasí:-D) jedenáctka???!!! Má snad někdo něco proti tomu, že je to jenom (doslova vychlazená díky počasí:-D) jedenáctka???!!! A je někdo, kdo nevěří, že tyhle dvoučepové čelisti brzdí více než dostatečně? A je někdo, kdo nevěří, že tyhle dvoučepové čelisti brzdí více než dostatečně? ... lehoučká, pevná a pohledná "násada" ... ... lehoučká, pevná a pohledná "násada" ... ... může jenom hádat, kolika rukama prošel, než se "narodil" ... ... může jenom hádat, kolika rukama prošel, než se "narodil" ... Italský rám, italská sada, italská kola, italské obutí, jenom to sedlo, pro změnu - zase z Itálie! Italský rám, italská sada, italská kola, italské obutí, jenom to sedlo, pro změnu - zase z Itálie! ... v rámu byly dvě díry! Tak jsme je zaslepili dvěma čepy brzdy. ... v rámu byly dvě díry! Tak jsme je zaslepili dvěma čepy brzdy. Super Record = super krasavice! Super Record = super krasavice! Kliky s převodníky - kombinace moderny s klasikou, použité TOP materiály. Kliky s převodníky - kombinace moderny s klasikou, použité TOP materiály. ... když zrovna v keramičce nejedou hrnky, vyjedou taky sem tam nějaký to ložisko  ... ... když zrovna v keramičce nejedou hrnky, vyjedou taky sem tam nějaký to ložisko ... Když můžou na gumách Pirelli jezdit červené střely s koníkem ve znaku, na Cipovi se asi taky snesou . Když můžou na gumách Pirelli jezdit červené střely s koníkem ve znaku, na Cipovi se asi taky snesou . No jo, vždyť jsme vám slíbili, že vybereme nějaká podle vašich představ ... ! No jo, vždyť jsme vám slíbili, že vybereme nějaká podle vašich představ ... !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies