Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

a zase jedno Colnago ...

a zase jedno Colnago ...
Vytvořeno25.03.2020
... tak už konečně víte, co je to ta všude skloňovaná "uhlíková stopa" ?:-D Tak si uvědomte, jakou stopu zanechávají Ernestovy výtvory ve vašich srdcích a myslích! Nesmazatelnou a v posledních letech díky novým materiálům i tu uhlíkovou . ... tak už konečně víte, co je to ta všude skloňovaná "uhlíková stopa" ?:-D Tak si uvědomte, jakou stopu zanechávají Ernestovy výtvory ve vašich srdcích a myslích! Nesmazatelnou a v posledních letech díky novým materiálům i tu uhlíkovou . A tak jsme vystopovali jeden z nových kousků (a jak to vypadá podle té zelené, bude to jistě nějaká ta eko nebo green - line ? ) ... nebo obojí. A tak jsme vystopovali jeden z nových kousků (a jak to vypadá podle té zelené, bude to jistě nějaká ta eko nebo green - line ? ) ... nebo obojí. Jestli je v tom ta ekologie nebo jde jen o designérský počin, nejsme si 100%-ně jisti, každopádně je zde vtipně stylizovaná italská trikolora a jako vždy, je to parádní kousek! Jestli je v tom ta ekologie nebo jde jen o designérský počin, nejsme si 100%-ně jisti, každopádně je zde vtipně stylizovaná italská trikolora a jako vždy, je to parádní kousek! Jak se nám jednou dostal do ruky, hned jsme tam pro jistotu lípli tu naši lebečku! Je to pro nás čest ... navíc s pozdravem od samotného Ernesta! Jak se nám jednou dostal do ruky, hned jsme tam pro jistotu lípli tu naši lebečku! Je to pro nás čest ... navíc s pozdravem od samotného Ernesta! Na rámu svítí jasně rudá a nám svítí oči. A vám ...? Na rámu svítí jasně rudá a nám svítí oči. A vám ...?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies