Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Dneska už DMTčka vozí kde kdo...

Dneska už DMTčka vozí kde kdo...
Vytvořeno24.03.2020
Dneska už DMTčka vozí kde kdo, jak je vidět na přiložených fotkách. Vedle současných hvězd silniční cyklistiky, jako je třeba Viviani, tak nově také ambasador značky, Alberto Contador, jak je patrné na jeho Instagramu. Nicméně nevím jak pro vás, ale pro mě jde v dnešních dnech závodní pojetí cyklistiky zcela mimo. Jestli budou závody a pojede se TDF nebo Olympiáda, je mi vcelku jedno. Je to, pro mne osobně, v tuto chvíli druhořadá záležitost.
Chápu a mrzí mě, jako bývalého závodníka, když vím, kolik energie, času a bolesti je třeba obětovat do přípravy a rozumím tak mým kamarádům, že jsou smutní, nas.... a nevědí co bude dál??? Ale ta "naše TDF" se rozjíždí dneska úplně jinde! A to jsme doposud, myslím, ještě v té lehčí části rovinatých etap pro sprintery. Závodníky s čísly na zádech jsou teď virtuálně naši doktoři a profesoři. Oni jsou lídry a doposud nevyhlášenými šampiony dnešních dní! Potřebné domestiky, bez kterých by to dál nešlo, jim dělá zdravotnický personál, sestry, hasiči a další dobrovolníci z řad veřejnosti a svou troškou do mlýna přispívají i ti, kteří jen dodržují nastavená pravidla.
Držme jim všem proto palce v tomto nelehkém závodě s časem! Horské etapy a nejtěžší stoupání máme nyní před sebou. Fanděte jim společně, tohle není závod jednotlivců, ale celého pelotonu - trofej nakonec zvedne nad hlavu celej balík! Vyhrát tenhle závod jde jedině společnými silami a s "maximální podporou fanoušků". Jinak nevyhraje nikdo.
Co je dnes tedy nutné pro nás, běžné smrtelníky? Udržet si kondici a tím i zdravou mysl - to je ta nejúčinnější imunita. Pokud se nebudeme moci hýbat(samozřejmě každý po svém, podle svých možností:-D), tak jak jsme zvyklí, bude současný stav pro nás všechny o to horší a depresivnější. Samozřejmě, že je třeba dbát hygienických opatření a zásad, ale všeho, prosím, s mírou(jestli nemáte Míru nevadí, platí to i pro Lojzu:-D ). Musíme se sami odreagovat a vyčistit si hlavu, abychom se mohli dál správně rozhodovat, nebýt na sebe zbytečně zlí a agresivní, když není třeba.
 
Tak se držte cyklisti i necyklisti, junioři i senioři, tohle je naše TDF a nenecháme si ji vzít, a dojedeme až pod Vítěznej oblouk!!!
Cuba Libre a kolokrámníci
Doktorská práce je náročná nejen po psychické, ale i fyzické stránce. Někdy těžší, než dřina sportovce, navíc s odpovědností za zdraví a životy druhých! Doktorská práce je náročná nejen po psychické, ale i fyzické stránce. Někdy těžší, než dřina sportovce, navíc s odpovědností za zdraví a životy druhých! Proto je důležité propojit třeba poslání chirurga(platí samozřejmě klidně i pro psychiatry ) se sportem. Sport umožnuje nejen utužit tělo po fyzické stránce, ale současně přináší důležitý relax pro neméně důležité duševní zdraví a psychickou odolnost ve vypjatých situacích, které jejich práce mnohdy přináší. Proto je důležité propojit třeba poslání chirurga(platí samozřejmě klidně i pro psychiatry ) se sportem. Sport umožnuje nejen utužit tělo po fyzické stránce, ale současně přináší důležitý relax pro neméně důležité duševní zdraví a psychickou odolnost ve vypjatých situacích, které jejich práce mnohdy přináší. Tak proč nepřijet na chirurgický sál třeba na kole a v tretrách, když si to daná situace vyžaduje. Navíc je zde předpoklad, že jim to potom bude řádně klapat ! Vše samozřejmě 100% dezinfikováno ! Tak proč nepřijet na chirurgický sál třeba na kole a v tretrách, když si to daná situace vyžaduje. Navíc je zde předpoklad, že jim to potom bude řádně klapat !
Vše samozřejmě 100% dezinfikováno !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies