Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pozdrav z KOLOKRÁMu

Vytvořeno19.03.2020
Piva a vína není nikdy dost - jak mě naučil a vždy vyprávěl na cyklistických soustředěních po večerech Roman Kreuziger starší . Jo a dnes, s odstupem času, musím říct, že měl pravdu! Já k uvedené kombinaci v těchto dnech přidávám ještě březovou mízu! Naučil mě to před pár lety a otevřel mi oči můj mentor a přítel, děda Pája :-D:-D.Takže pamatujte! Přes den míza a večer dobrý pivko nebo kvalitní víno na kvalitní spánek!
... a dnes to u mě platí dvojnásob - večer se vracím strženej z rachoty víc jak kdy předtím, tak je třeba struny naladit, aby zítra zase hrály a zněly tak, jak mají a nevydávaly falešnej zvuk(Tenkrát na západě: "... jen hrej, Harmoniko, hrej a bacha na falešný tóny! Hrej, aby ti nezahráli ...") ! Znáte asi všichni staré pořekadlo: "koukejte na něj, asi chytnul druhou mízu ".
Přeji i vám všem, abyste zachovali klidnou hlavu a důvěřovali sami tomu co vám říká vaše tělo, smysl a srdce/intuice. Nenechte se nikým zbytečně vyprovokovat, nenechte si hrát na vlastních strunách písničky, které nemáte rádi .
Ve zdravém těle, zdravý duch, dobrá nálada a tím nám stoupne i imunita nejen proti blbosti ale i proti všem chřipkám a virům ! Je tu konečně jaro a tenhle "mráz" co přišel bez pozvání, kopřivu jen tak nespálí! Nesmí!
Cuba Libre Pivko s kouzelnou harfičkou(nebo lyrou:-D) - jako ve Třech veteránech - lehce si nabrnkáte lepší náladu Pivko s kouzelnou harfičkou(nebo lyrou:-D) - jako ve Třech veteránech - lehce si nabrnkáte lepší náladu A už to teče proudem - ta životodárná síla, energie, to, co naši předkové běžně využívali a na co jsme postupem času úspěšně zapomněli. Tak na zdraví a dobrou mysl a ono pověstné Slunce v duši! Chytejte tu "druhou" mízu do života ! A už to teče proudem - ta životodárná síla, energie, to, co naši předkové běžně využívali a na co jsme postupem času úspěšně zapomněli. Tak na zdraví a dobrou mysl a ono pověstné Slunce v duši! Chytejte tu "druhou" mízu do života !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies